TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi 14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli yemek programı ile başlayacak. Sevilen programı izlerken sofralarınızı zenginleştirecek pratik tariflerle karşı karşıya kalacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Programın yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanık olabileceksiniz. Ünlüler ve gönüllüler tarafında gerçekleşen olaylar karşısında çoğu kez heyecanlanacak ve olanlara inanamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi 19 Mart Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama özgü bilgiler sunan renkli programdan bilmediğiniz pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlara geçecek. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yayın, akşamınızın daha hareketli ve eğlence dolu geçmesini sağlayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.03.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi 12 Mart Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı yemek programı karşınıza çıkacak. Birbirinden güzel lezzetlerin yapıldığı programı izlerken keyifli bir TV saati geçirebilir hem de birbirinden güzel yemek seçeneklerini öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı kıyasıya devam eden yarışma programı sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.03.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi 08 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık üzerine konuşan renkli program ile güne başlangıç yapacak. Birbirinden faydalı sağlık tüyoları, hastalıklara karşı öneriler, beslenme listeleri, sağlıklı gıdalar ve sporun önemi gibi daha pek çok konudaki aydınlatıcı bilgiler ekranlarınıza tek tek aktarılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programının yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yarışmada yine birbirinden başarılı yarışmacıların müthiş performansları karşısında etkilenebilir ve ekranlarınız karşısına bağlı kalabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar haberin devamında…
8.01.2018 Gündem