TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
İlber Ortaylı: Rastgele insanlardan Atatürk okunmaz!
İlber Ortaylı: Rastgele insanlardan Atatürk okunmaz! Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Demirören Medya tarafından düzenlenen "Atatürk ve Cumhuriyet: Kültür ve Tarihte Değişimler" başlıklı söyleşide okurseverlerle buluştu.
9.11.2019 Gündem
Canan Tan okurlarıyla buluştu
Canan Tan okurlarıyla buluştu Canan Tan, çocuk gelinler, kadına şiddet ve töre olgularını işlediği yeni romanı "Pembe ve Yusuf" u imzalamak üzere kitap fuarındaydı. Canan Tan'ın 14.00'te başlayan imza töreni okurların yoğun ilgisi nedeniyle 2 saat sürdü. Canan Tan yeni romanı “Pembe ve Yusuf”da çocuk gelinler, kadına şiddet, gelenek görenekler ve töre gibi Türk toplumunun pek çok kanayan yarasına parmak basıyor, “töre”nin parçaladığı hayatları anlatıyor.
9.11.2014 Yaşam