Türkşeker İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte alım yapılacak kadrolar ve kontenjanlar!
Türkşeker İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte alım yapılacak kadrolar ve kontenjanlar! Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER) işçi alacak! İşçi alım ilanı, şartları ve kontenjanları yayınlandı. İlana göre en az ortaöğretim mezunu ve önlisans mezunu işçi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker işçi alımı şartları ne? Türkşeker işçi alımı nerelerde? İşte detaylar…
25.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye Şeker Fabrikaları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla personel alacak. Başvurular 16 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker personel alımı şartları ne? İşte Türkşeker personel alımı 2022!
10.10.2022 Personel Alımı
Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!
Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları! Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) duyurdu! İŞKUR üzerinden meslek lisesi ve önlisans mezunu 130 sürekli işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, Türkşeker’in Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere işçi alınacak. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı ve Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!
22.07.2022 Personel Alımı