Kış geri döndü! İstanbul dahil birçok ili sağanak vuracak
Kış geri döndü! İstanbul dahil birçok ili sağanak vuracak Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Türkiye sağanak yağışlı hava etkisi altına giriyor. Önümüzdeki birkaç gün sağanak yağış birçok ili etkileyecek. Öte yandan hava sıcaklıklarındaki ani gerçekleşen değişimler sonucu yerel fırtınalı havanın görülebileceği ifade edildi. Meteoroloji'den sel tehlikesine karşı kritik uyarılar peş peşe geldi. Peki yaz havası ne zaman gelecek? Sıcaklıklar ne zaman yükselecek? Yağmurlu hava daha devam edecek mi? İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
3.06.2023 Gündem
Kar geri geliyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, cuma, cumartesi, pazar...
Kar geri geliyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, cuma, cumartesi, pazar... Kar yağışı geri dönüyor! Yarın Marmara Bölgesi ve İç Anadolu'da 10 derecelik sıcaklık düşüşü yaşanacak. Cuma, cumartesi ve pazar günü ise İç Anadolu’da kar yağışı olacak. Uludağ'da da kar yağacak. İstanbul için de yarınki hava durumuna ilişkin açıklama geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2021 Gündem
Kuvvetli yağış geliyor! İşte il il tahminler...
Kuvvetli yağış geliyor! İşte il il tahminler... Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla ve Antalya çevreleri ile bu sabah saatlerinde Aydın ve İzmir'in güney ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
25.09.2019 Gündem