Türk Futbolu'

Türk Futbolu'

Son dakika Türk Futbolu' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Futbolu' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Futbolu' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Futbolu'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk futbolu' gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.240 türk futbolu' haberi bulunmuştur. Tüm türk futbolu' haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Abdullah Avcı'dan ilk açıklama: TFF karar verecek
Abdullah Avcı'dan ilk açıklama: TFF karar verecek Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor'u sahadan çekilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Trabzonspor
Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası futbol camiasından kınama mesajları
Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası futbol camiasından kınama mesajları MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk atarken skandal olay sonrası teknik direktör ve futbolculardan tepkiler yükseldi.
12.12.2023 Süper Lig
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin TFF'ye yapmış olduğu başvuruya da değindi.
21.10.2023 Galatasaray
Türkiye ve İtalya'dan EURO 2032'ye ortak başvuru
Türkiye ve İtalya'dan EURO 2032'ye ortak başvuru TFF, İtalya Futbol Federasyonu ile EURO 2032 için ortak başvuru yapılacağını açıkladı.
28.07.2023 Futbol
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği kapsamında İzmir'de Fenerbahçeliler Derneği Kültür Merkezi Lokali'nin açılışına katıldı. Derneğe üye olan 57 Fenerbahçeliye rozet takan Koç, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Fenerbahçe
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de'
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de' Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç "2016 yılında 500 milyon dolarlık ihale yaptık. Bugün rakam 100 milyon dolara indi. TFF'yi çıkarırsak 86 milyon dolara rakam indi" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu Trendyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan iş birliğiyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yeni isim sponsoru oldu.
12.07.2023 Şampiy10
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz?
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz? MHK Başkanı Lale Orta hakkında yaptığı açıklamalarda bir hayli dikkat çeken Dursun Özbek, Konyaspor-Galatasaray maçında düdük çalan Zorbay Küçük ve Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Mete Kalkavan'la ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
21.03.2023 Galatasaray
Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı
Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı İspanya'nın prestijli gazetelerinden biri olan Marca'nın Galatasaray hakkında attığı 'Bir devin uyanışı' manşeti Sarı Kırmızılı cephede oldukça beğeni topladı.
5.02.2023 Galatasaray
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Arda Güler transferi için harekete geçildi! Ali Koç ile görüştüler, bonservisi belli oldu
Arda Güler transferi için harekete geçildi! Ali Koç ile görüştüler, bonservisi belli oldu Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'e talipler her geçen gün artıyor. İtalya'dan Napoli'nin yanı sıra birçok Avrupa devi Arda'yı yakından takip ediyor. Genç yıldıza bir talip daha çıkarken başkan Ali Koç ile transfer görüşmesinin yapıldığı iddia edildi. Arda Güler'in bonservis bedeli de ortaya çıktı.
17.12.2022 Fenerbahçe
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Sivasspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Max Gradel, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.12.2022 İddaa
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı Galatasaray'da geçen sezon Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini bozdu. İspanyol teknik adam, Galatasaray ve Türk futbolu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
5.11.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Türk Futbolu' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk futbolu' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.