TÜBİTAK temel bilimler bursu 2021! TÜBİTAK lisans bursu ne kadar, şartları nelerdir, burs başvurusu ne zaman?
TÜBİTAK temel bilimler bursu 2021! TÜBİTAK lisans bursu ne kadar, şartları nelerdir, burs başvurusu ne zaman? TÜBİTAK, YKS sonucunda Sayısal puan türüyle alan Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi ve Uzay Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik için Y-SAY, eşit ağırlıklı ve sözel bölümlerden Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe, Tarih, Coğrafya, Sosyoloji, Antropoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi, İlahiyat bölümleri için TYT'de ilk 25.000'e girerek örgün öğretim programlarından birine kayıt yaptıranlara 4.000 TL'ye kadar burs verecek.
6.08.2021 Eğitim
Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) başvurusu nasıl yapılır? STAR burs başvuru tarihi ve başvuru şartları belli oldu!
Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) başvurusu nasıl yapılır? STAR burs başvuru tarihi ve başvuru şartları belli oldu! Üniversitelerin lisans bölümlerinde okuyan öğrencilere burs fırsatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında lisans öğrencilerine burs verileceğini açıkladı. Peki, Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) başvurusu nasıl yapılır? STAR burs ücreti ne kadar, kimler başvuru yapabilir? İşte üniversite öğrencilerine verilecek STAR bursu ile ilgili detaylar...
21.10.2020 Eğitim