Transfer Teklifi

Transfer Teklifi

Son dakika transfer teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.766 transfer teklifi haberi bulunmuştur. Tüm transfer teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi Sezon başında kiralık olarak Aston Villa'ya giden İtalyan yıldız Zaniolo'nun geleceği için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan devleri yıldız futbolcu için tekliflerini sunarken sarı-kırmızılıların istediği bonservis ortaya çıktı.
24.03.2024 Şampiy10
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Okan Buruk'un prensi gidiyor! Nicolo Zaniolo'yu katlayacak, Berkan Kutlu sonrası şok ayrılık
Okan Buruk'un prensi gidiyor! Nicolo Zaniolo'yu katlayacak, Berkan Kutlu sonrası şok ayrılık Galatasaray'dan son dakika transfer ve ayrılık haberi geliyor. Şampiyonlar Ligi'ne odaklanan sarı kırmızılılar, iki kulvarda da başarılı olmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok yıldız transfer imza atan Cimbom'da Zaniolo sonrası başka bir yıldıza daha rekor bir transfer teklifi geldi. İşte son dakika haberin detayları...
1.09.2023 Galatasaray
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi! Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu, İngiliz temsilcisi Tottenham'ın yıldız ismi Harry Kane ile doldurmak istiyor. Alman devi, yıldız futbolcu için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
9.08.2023 Almanya
Serdar Dursun sürprizi! O da Arabistan'a gidiyor
Serdar Dursun sürprizi! O da Arabistan'a gidiyor Suudi Arabistan'ın orta sıra takımlarından Al Raed, Serdar Dursun için girişimlere başladı.
8.08.2023 Fenerbahçe
Zaha'ya 70 milyon euro'luk teklif! '10 yıldan beri onu alamadık gitti'
Zaha'ya 70 milyon euro'luk teklif! '10 yıldan beri onu alamadık gitti' Galatasaray'ın 2.3 milyon euro imza parası 4.350.000 Euro maaş verdiği Zaha'nın daha önce 70 milyon euro'luk transfer teklifi aldığı ortaya çıktı. Sports Digitale kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Orhan Uluca'nın Zaha analizi büyük beğeni toplarken, ünlü yorumcunun 'Zaha 70 milyon euro'luk teklif aldı' sözleri Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
25.07.2023 Galatasaray
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği Muleka için İngiliz kulübü Blackburn Rovers devreye girdi.
18.07.2023 Beşiktaş
Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün
Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün 9 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için gözünü karartan ve Ryan Kent, Dzeko, Umut Nayir, Djiku, Dusan Tadic, Szymanski gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 7.bombasını patlatmak üzere. Sarı Lacivertli kulüpten transfer teklifi alır almaz takım arkadaşı Gary Medel'le konuşan Arjantinli futbolcunun Süper Lig'de oynamaya son derece sıcak baktığı belirtilirken, Ali Koç'un hiç zaman kaybetmeden 25 yaşındaki orta sahayı bitirmek için İtalya'ya çıkarma yapacağı kaydedildi.
16.07.2023 Fenerbahçe
Manchester United'ın yıldızı Fred İstanbul'a geliyor! Yeni orta saha bulundu
Manchester United'ın yıldızı Fred İstanbul'a geliyor! Yeni orta saha bulundu Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geride kalan sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon içinde aynı başarıyı göstermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcuya transfer teklifi yaptı. İşte detaylar...
15.07.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu
Süper Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), e-ticaret platformu Trendyol ile Süper Lig ve 1. Lig için isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak.
11.07.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder bombası! Transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder bombası! Transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin Ünder'e transfer teklifi ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Fenerbahçe
Luyindama'dan sonra bir ayrılık daha! Tıpkı Merih Demiral gibi o da Portekiz Ligi'ne gidiyor
Luyindama'dan sonra bir ayrılık daha! Tıpkı Merih Demiral gibi o da Portekiz Ligi'ne gidiyor Dün Luyindama'nın sözleşmesini fesheden Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıya dayanmış durumda. Geride bıraktığımız sezon ligde sadece 7 maçta forma giymesine karşın Stoke City'den transfer teklifi alan oyuncunun tercihini Portekiz Ligi'nden yana yapacağı kaydedilirken, genç futbolcunun kariyerinde tıpkı Merih Demiral gibi yol haritası çizeceği bildirildi.
5.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'a bomba transfer teklifi: 3 oyuncu artı 35 milyon euro
Galatasaray'a bomba transfer teklifi: 3 oyuncu artı 35 milyon euro Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ekibi, transfer zirvesi için İngiltereye uçtu. Tottenham ve Brighton'la masaya oturan ekibe sunulan teklifin detayları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
29.06.2023 Galatasaray
Babası transfer teklifi aldığı ligleri açıkladı
Babası transfer teklifi aldığı ligleri açıkladı Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu "Türkiye ve Hollanda'dan teklifler var düşünme aşamasındayız. Halil, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Beşiktaş
Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi
Ne Pulisic ne Ziyech! Chelsea'yle kritik transfer görüşmesi Daha önce Chelsea'den Pulisic, Ziyech gibi yıldız futbolcuları isteyen Galatasaray rotasını bu sefer Fransız orta saha N'Golo Kante'ye çevirdi.
4.06.2023 Galatasaray
Okan Buruk'a flaş transfer teklifi! '87 milyon euro'ya aldık Galatasaray'a gönderebiliriz'
Okan Buruk'a flaş transfer teklifi! '87 milyon euro'ya aldık Galatasaray'a gönderebiliriz' Victor Nelsson'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray defans hattına kalitesi tartışılmayacak ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek bir stoper arıyor... Abdülkerim Bardakcı'nın partnerini bulmak için kolları sıvan Sarı Kırmızılı yönetime Manchester United'dan flaş bir teklif gelirken, 'Kırmızı Şeytanların' 87 milyon euro'ya aldıkları milli oyuncuyu Okan Buruk'a önerdikleri bildirildi.
30.05.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Miha Zajc'a peş peşe talipler!
Fenerbahçe'de Miha Zajc'a peş peşe talipler! Yeni sezonda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Miha Zajc'a Serie A takımlarının yanı sıra Beşiktaş'ın da yoğun ilgisi devam ederken bir başka talip de Yunanistan'dan çıktı.
22.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar...
Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar... Beşiktaş Tayfur Bingöl, Redmond ve Maxim ile anlaşmak için üç kulüple masaya oturmaya hazırlanıyor...
19.04.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Mourinho ile Fatih Terim arasında transfer görüşmesi! Galatasaray'a transfer teklifi
Mourinho ile Fatih Terim arasında transfer görüşmesi! Galatasaray'a transfer teklifi 2021 yaz ayı transfer sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Rosier'e talip olan, fakat Siyah Beyazlı yönetimin elini çabuk tutmasından sonra scout ekibini harekete geçiren Fatih Terim 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmişti. Okan Buruk'un gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan yıldız futbolcunun Arsenal'in listesinde bulunduğu öğrenilirken, Terim'le yakın ilişkileri bulunan Mourinho'nun da devreye girdiği bildirildi.
21.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın 7 yıldızına teklif var! 130 milyon euro'luk transfer bombası
Galatasaray'ın 7 yıldızına teklif var! 130 milyon euro'luk transfer bombası Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek 14 maçlık galibiyet serisinin sonuna gelen Galatasaray'da 7 futbolcuya transfer teklifi geldi. Sarı Kırmızılı camiaya yakınlığıyla bilinen Osman Şenher, Dursun Özbek ve yönetimi hakkında 'resmen tarih yazıyorlar' ifadelerini kullanırken, ünlü yazarın 'Avrupa’nın önemli kulüplerinden iyi paralarla transfer teklifleri var.' satırları ise oldukça dikkat topladı.
19.03.2023 Galatasaray
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Transfer edilirken büyük tepki görmüştü! 3 Premier Lig kulübü peşinde
Transfer edilirken büyük tepki görmüştü! 3 Premier Lig kulübü peşinde Yaz ayı transfer döneminde Maxi Gomez'le uzun bir süre ilgilenen, fakat son bir kararla Batshuayi'ye imza attıran Fenerbahçe yönetiminin bu hamlesi alkış topladı. Belçikalı golcü için 3 Premier Lig kulübü devreye girdi.
8.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.