Transfer Bombası

Transfer Bombası

Son dakika transfer bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 transfer bombası haberi bulunmuştur. Tüm transfer bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu Arda Güler için İspanya'dan son dakika transfer bombası patladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler'in sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edildi.
5.03.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk istiyordu, Ali Koç getiriyor! 18 milyon euroluk transfer bombası
Okan Buruk istiyordu, Ali Koç getiriyor! 18 milyon euroluk transfer bombası Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren sarı lacivertliler, sezon sonu için de hedeflerini belirledi. Kanarya, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da istediği yıldız oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.
20.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Bonucci sonrası bir transfer bombası daha! Djiku, Becao’nun yanına geliyor
Fenerbahçe'de Bonucci sonrası bir transfer bombası daha! Djiku, Becao’nun yanına geliyor Fenerbahçe, ara transferde stoper için iki isim üzerinde duruyor. Önceliği Savic olmak üzere, Bonucci ile de flört eden sarı-lacivertlilerin ikisini birden alabileceği vurgulandı. Kadıköy ekibi, ikinci yarı için sakatlıkları da göz önünde bulunduruyor. Öte yandan Tadic detayı ortaya çıktı.
10.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da yeni transfer bombası!
Galatasaray'da yeni transfer bombası! Galatasaray’da 3 aydan önce sahalara dönmesi mümkün gözükmeyen Sergio Oliveira’nın da sözleşmesinin askıya alınması da planlanıyor. Portekizli orta saha büyük olasılıkla sezonun ikinci yarısı için TFF’ye gönderilecek listeye yazılmayacak.
31.12.2023 Şampiy10
Yılın transfer bombası! Nuri Şahin, Alman devinin başına geçti
Yılın transfer bombası! Nuri Şahin, Alman devinin başına geçti 2021 yılında Antalyaspor'u çalıştırmaya başlayan Nuri Şahin, kendisi için büyük anlam taşıyan kulübüne veda etti. Şahin, bundan böyle hayallerinin takımını çalıştıracak. İşte detaylar...
29.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.
17.12.2023 Şampiy10
Erden Timur transfer bombası için harekete geçti
Erden Timur transfer bombası için harekete geçti Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine yeni isimler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Manchester United'ın satış listesine koyduğu yıldızlar için devrede.
17.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Şampiy10
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı Galatasaray, göğüs kasında kopuk oluşan Sergio Oliveira’nın durumunu dört gözle bekliyor. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla ilgili yol haritasını belirledi.
17.12.2023 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Transfer bombası Fenerbahçe'de patladı! Dzeko'yu alıp götürecekler; Hak ettiği değeri görmedi
Transfer bombası Fenerbahçe'de patladı! Dzeko'yu alıp götürecekler; Hak ettiği değeri görmedi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sergilediği performansla göz dolduran Edin Dzeko için İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde yıldız isim dünya devine gidebilir. İşte detaylar...
13.12.2023 Fenerbahçe
Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı geliyor
Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı geliyor İtalyan futbolcuya 2.4 milyon euro ödenmediği takdirde Süper Lig ekibine transfer yasağı gelecek.
5.12.2023 Süper Lig
Ortalığı karıştıracak transfer bombası! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a geliyor
Ortalığı karıştıracak transfer bombası! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a geliyor Galatasaray ve Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arası transfer dönemi yaklaşırken şampiyonluk mücadelesi veren takımlar da kritik hamlelere hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile kritik bir maça çıkacak olan sarı - kırmızılıların, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kiralamaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar...
5.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Hakim Ziyech depremi! Ayrılık bombası patladı, işte yeni adresi
Galatasaray'da Hakim Ziyech depremi! Ayrılık bombası patladı, işte yeni adresi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Yükselen bir grafik yakalayan 30 yaşındaki oyuncu, Manchester United ve Pendikspor maçlarında sergilediği futbolla göz doldurdu. Galatasaray'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakim Ziyech ile ilgili transfer bombası patladı. İşte detaylar...
4.12.2023 Galatasaray
Altay Bayındır, Manchester United'da herkesi şaşırttı! Aracıyla geri döndü: Hiçbir oyuncu yapmadı
Altay Bayındır, Manchester United'da herkesi şaşırttı! Aracıyla geri döndü: Hiçbir oyuncu yapmadı Altay Bayındır yaptığı hareketle herkesi şaşırttı. Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır gündem oldu. Genç bir Manchester United taraftarının hediyesini alan Altay Bayındır sonrasında aracıyla tesislere geri döndü ve yaptığı hareket alkış aldı. İşte son dakika haberin detayları...
29.11.2023 Fenerbahçe
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandıran sarı kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Devre arasında flaş isimleri kadrosuna katacak olan Cimbom, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş o yıldız için devreye girdi...
29.11.2023 Galatasaray
Altay Bayındır sonrası yılın transfer bombası! Ferdi Kadıoğlu yerine yıldız isim gidiyor
Altay Bayındır sonrası yılın transfer bombası! Ferdi Kadıoğlu yerine yıldız isim gidiyor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın grubunda yer alan Manchester United'dan flaş bir hamle geldi. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü. Bir süredir oyuncuyu yakından takip eden ManU'nun bu transferde oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...
14.11.2023 Fenerbahçe
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu Uçakla ortalama 1 saatle geçilen İstanbul-Ankara arası Süper Hızlı Tren ile 1 saat 20 dakikada geçilebilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dev projeler için tarih verdi. Uraloğlu, "Ankara İzmir Yüksek Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlamış olacağız. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek" dedi.
22.10.2023 Gündem
Arda Güler maç yüzü görmeden ayrılıyor! Real Madrid kararını verdi, transfer bombası patladı
Arda Güler maç yüzü görmeden ayrılıyor! Real Madrid kararını verdi, transfer bombası patladı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa devi, genç yıldızı radarına aldığı öğrenildi. Öte yandan verilen teklifin detayları ortaya çıktı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli oyuncu Arda Güler ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
22.10.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Szymanski'ye yol göründü! Takımdan ayrılıyor, en az 30 milyon euro...
Fenerbahçe'de Szymanski'ye yol göründü! Takımdan ayrılıyor, en az 30 milyon euro... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 24 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda 16 resmi maçta 8 gol, 4 asistle yıldız gibi parladı. Szymanski, önceki akşam Polonya Milli Takımı formasıyla çıktığı Faroe Adaları maçını da boş geçmedi. Başarılı futbolcu, 2-0’lık galibiyette takımı adına önemli bir gole imzasını atmış oldu. Öte yandan yıldız oyuncuyla ilgili transfer bombası patladı. İşte detaylar...
15.10.2023 Fenerbahçe
Yılın transfer bombası! Mario Balotelli Süper Lig'e geri dönüyor, işte yeni takımı
Yılın transfer bombası! Mario Balotelli Süper Lig'e geri dönüyor, işte yeni takımı Süper Lig tarihinin en heyecanlı yaz transfer dönemlerinden birisi geride kalıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katarken Süper Lig ekipleri de hatırı sayılır futbolcuları ikna etmeyi başardı. 26 Haziran'da başlayan 2023-2024 yaz transfer sezonunun son saatlerine girilirken imzalar da art arda geliyor. Geçtiğimiz sezonun başında Adana Demirspor'dan ayrılarak Sion'un yolunu tutan Mario Balotelli, İsviçre ekibiyle sözleşmesini feshetii ve ikinci kez Süper Lig'e geri dönüyor. İşte detaylar...
15.09.2023 Fenerbahçe
Transfer bombası patladı, resmen piyango vuruyor! Gerçekleşirse tarihe geçecek
Transfer bombası patladı, resmen piyango vuruyor! Gerçekleşirse tarihe geçecek Son olarak UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında Genk'e elenen Adana Demirspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşiyor. Takımın yıldız futbolcu, Sırbistan temsilcisi ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Transferin gerçekleştiği taktirde söz konusu oyuncu Sırp takımının tarihine geçecek.
3.09.2023 Futbol
Sergio Ramos, Verratti derken işte yeni orta saha! Tarihe geçecek, tam 30 milyon euro...
Sergio Ramos, Verratti derken işte yeni orta saha! Tarihe geçecek, tam 30 milyon euro... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen sarı kırmızılılar, kadrosuna takviyelere devam ediyor. Hakim Ziyech transferini açıklayan Cimbom'dan yeni bir transfer bombası patladı. Son olarak gündeme Sergio Ramos ve Marco Verratti isimleri gelirken Aslan'dan flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...
24.08.2023 Galatasaray
Erden Timur transferi hastanede bitirdi! Galatasaray'dan sıra dışı transfer bombası
Erden Timur transferi hastanede bitirdi! Galatasaray'dan sıra dışı transfer bombası Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuran Galatasaray'da dünya yıldızlarına Sarı Kırmızılı formayı giydiren isimlerin başına gelen Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur'un sıra dışı bir operasyonla yıldız ismi bitirdiği ortaya çıktı.
22.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.