Trabzonspor Transfer

Trabzonspor Transfer

Son dakika trabzonspor transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trabzonspor transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trabzonspor transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trabzonspor Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trabzonspor transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.725 trabzonspor transfer haberi bulunmuştur. Tüm trabzonspor transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den bedava aldılar, yüzde 100 karla sattılar! Ali Koç bunu tahmin edemedi
Fenerbahçe'den bedava aldılar, yüzde 100 karla sattılar! Ali Koç bunu tahmin edemedi Transfer döneminin sonuna doğru yaklaşırken Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu ekiplerinde de önemli transfer gelişmeleri yaşanırken gelecek isimler kadar takımlarından ayrılacak futbolcular hakkında da önemli haberler var. Öte yandan Fenerbahçe'nin aylar önce sattığı tecrübeli oyuncu çılgın karla transfer oldu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
31.08.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı'
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı' Transfer çalışmaları devam ederken Süper Lig ekipleri yeni isimleri kadrolarına katmaya devam ediyor. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde dört büyüklerin transfer çalışmalarını değerlendirdi. İşte Meşe'nin 'Paran varsa yaparsın' başlıklı yazısı...
13.07.2023 Süper Lig
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi! Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer uçakları da inmeye başladı. Şimdiden yeni sezon yapılanmalarını gerçekleştiren ekipler iddialı isimleri kadrolarına katmak için yoğun mesai harcıyorlar. Sezonun ilk bombası gerçekleşti ve yeni transfer İstanbul'a geldi.
2.06.2023 Trabzonspor
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedefine aldı
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedefine aldı Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı da transfere onay verdi.
24.02.2023 Trabzonspor
Trabzonspor Visca'nın yerini doldurmak üzere! M.United'dan geliyor
Trabzonspor Visca'nın yerini doldurmak üzere! M.United'dan geliyor Jean Evrard Kouassi ve Yusuf Erdoğan'la yollarını ayıran Trabzonspor'da transfer çalışmalarına tam gaz devam ediliyor. Sakatlık probleminin atlattıktan sonra Fatih Karagümrük maçında köprücük kemiğinde yırtık tespit edilen Visca'nın alternatifini arayan Bordo Mavili yönetim Manchester United forması giyen 21 yaşındaki Facundo Pellistri'yle ilgilenirken, İngilizlerin bu transfer için herhangi bir kiralama bedeli istemediği belirtildi.
5.02.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'un transferde hedefi büyük! Dünya yıldızı gelmek istiyor
Trabzonspor'un transferde hedefi büyük! Dünya yıldızı gelmek istiyor Özellikle Edin Visca’nın sakatlığı nedeniyle bir transfer gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor’a Yarmolenko’nun ardından dikkat çekici bir isim daha önerildi. Yıldız oyuncunun Türkiye’ye ve Trabzonspor’a gelmeye hazır olduğu belirtildi.
27.01.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı Süper Lig'de Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da Abdullah Avcı 4 futbolcunun performansından memnun değil.
12.12.2022 Trabzonspor
Abdullah Avcı ile Şenol Güneş arasında transfer savaşı! 3 milyon euro'yu getiren onu götürür
Abdullah Avcı ile Şenol Güneş arasında transfer savaşı! 3 milyon euro'yu getiren onu götürür Kayserispor'da oynadığı futbolla göze çarpan ve milli takıma kadar yükselen sağ bek Onur Bulut için Beşiktaş ile Trabzonspor transfer savaşında...
22.11.2022 Trabzonspor
Van Bronckhorst oynatmadı Abdullah Avcı '1' numaraya onun ismini yazdı! 'Hemen harekete geçelim'
Van Bronckhorst oynatmadı Abdullah Avcı '1' numaraya onun ismini yazdı! 'Hemen harekete geçelim' Ocak ayında kadroya yerli takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor transfer çalışmalarına başlarken, Abdullah Avcı'nın yönetime verdiği liste ortaya çıktı. Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı, Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut'la ilgilenen Avcı'nın asıl hedefinin 18 yaşındaki sol bek olduğunu anlaşılırken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun şimdiden harekete geçtiği bildirildi.
14.10.2022 Trabzonspor
Transfer sezonu bitti  Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a yıldız yağdı! İşte Süper Lig'in en değerli futbolcuları...
Transfer sezonu bitti Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a yıldız yağdı! İşte Süper Lig'in en değerli futbolcuları... Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer döneminde kadrosuna önemli oyuncuları dahil etti. Türkiye'de 83 gün sonra biten transfer döneminin ardından Spor Toto Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu netlik kazandı. İşte Spor Toto Süper Lig'de güncel piyasa değeri en yüksek 10 oyuncu...
10.09.2022 Süper Lig
Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Maxi Gomez'i Trabzonspor kadrosuna kattı! Bugün İstanbul'a geliyor...
Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Maxi Gomez'i Trabzonspor kadrosuna kattı! Bugün İstanbul'a geliyor... Golcü transferinde Trabzonspor mutlu sona ulaştı. Andreas Cornelius'u 6 milyon Euro'ya Kopenhag'a gönderen bordo mavililer bir süredir görüşmelerde bulunduğu Maxi Gomez'i kadrosuna kattı. La Liga ekibi Valencia ve Uruguaylı futbolcuyla anlaşma sağlayan bordo mavili takım, oyuncuyu bugün İstanbul getirecek.
1.09.2022 Trabzonspor
Yusuf Yazıcı transferinde anlaşma sağlandı Süper Lig'e geri dönüyor!
Yusuf Yazıcı transferinde anlaşma sağlandı Süper Lig'e geri dönüyor! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in Türk yıldızı Süper Lig'e geri dönüyor. 2019 yaz transfer sezonunda Trabzonspor'dan Lille'e rekor bedelle 18.5 milyon Euro karşılığında transfer olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 3 yıl aranın ardından Süper Lig'e geri dönüyor. Anlaşmanın sağlandığı ve transferin kısa süre içinde resmen açıklanmasının beklendiği ifade edildi.
25.08.2022 Trabzonspor
Yeni transfer koptu geliyor! Enis Bardhi'de anlaşma tamam: KAP yolda...
Yeni transfer koptu geliyor! Enis Bardhi'de anlaşma tamam: KAP yolda... Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor Enis Bardhi ile anlaştı. Bonservis olarak 3 milyon Euro civarında bir rakama İspanyol ekibini ikna eden Trabzonspor, Kuzey Makedonyalı yıldızla da el sıkıştı. Fırtına, Enis Bardhi’yi KAP’a bildirmeye hazırlanıyor. Oyuncunun kısa sürede Türkiye’de olması bekleniyor.
11.08.2022 Trabzonspor
Boateng'e kapıları kapatınca... Trabzonspor'dan Jason Denayer bombası!
Boateng'e kapıları kapatınca... Trabzonspor'dan Jason Denayer bombası! Boyata, Kaan Ayhan ve Boateng gibi stoperleri gündemine almasına rağmen transfer henüz somut adım atmayan Trabzonspopr yönetimi Denayer'le masaya oturdu.
15.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Fousseni Diabate'nin yeni takımı belli oldu...
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Fousseni Diabate'nin yeni takımı belli oldu... Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor transferde hareketli günler geçiriyor.
7.07.2022 Trabzonspor
2022-2023 yaz transfer döneminde imzalar peşpeşe geldi! İşte Süper Lig'de biten güncel transferler...
2022-2023 yaz transfer döneminde imzalar peşpeşe geldi! İşte Süper Lig'de biten güncel transferler... Süper Lig'de transfer dönemi hızlı başladı. Abdullah Avcı yönetimindeki şampiyon Trabzonspor, imzaları art arda attırken Jorge Jesus'lu Fenerbahçe, 2 hamleyle kadrosunu güçlendirdi. Takımı Okan Buruk'a emanet eden Galatasaray, perdeyi Abdülkerim Bardakcı ile açarken Ismael'li Beşiktaş, şu ana kadar Gedson ve Saiss'e Siyah Beyazlı formayı giydirdi.
30.06.2022 Süper Lig
Son şampiyon Trabzonspor transferde Beşiktaşlı yıldızı bitiriyor! Abdullah Avcı onay verdi pazarlıklar başladı...
Son şampiyon Trabzonspor transferde Beşiktaşlı yıldızı bitiriyor! Abdullah Avcı onay verdi pazarlıklar başladı... Süper Lig’in son şampiyonu Karadeniz Fırtınası Trabzonspor yeni dönem için kolları sıvadı. Bordo-mavililer, Beşiktaşlı yıldız ile pazarlık halinde. Teknik direktör Abdullah Avcı transfer için onay verdi.
30.06.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Acun Ilıcalı'yı üzen haber! Teklif reddedildi
Trabzonspor'dan Acun Ilıcalı'yı üzen haber! Teklif reddedildi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiliz ekibi, milli futbolcu için teklifini yaptı ancak bordo mavili takımın yönetimi bu teklifi geri çevirdi.
16.06.2022 Trabzonspor
Beşiktaş ile anlaşma sağlayamayan genç golcü Güven Yalçın Trabzonspor'a önerildi!
Beşiktaş ile anlaşma sağlayamayan genç golcü Güven Yalçın Trabzonspor'a önerildi! Süper Lig'de Beşiktaş ile henüz anlaşma sağlayamayan 23 yaşındaki futbolcu Güven Yalçın, Trabzonspor’a önerildi.
6.06.2022 Trabzonspor
Transfer hamleleri peş peşe! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor harekete geçti...
Transfer hamleleri peş peşe! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor harekete geçti... Süper Lig'de sezon sona erdi transfer sezonu başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-2023 sezonu birinci transfer döneminin 17 Haziran'da başlayıp, 8 Eylül'de sona ereceğini duyurdu. 2022/2023 transfer sezonu için Transfermarkt'ta yer alan transfer iddialarını sizin için derledik.
26.05.2022 Süper Lig
Şampiyonluk sevinci kursaklarında kaldı! Trabzonspor'da Nwakaeme depremi ve 12 ayrılık
Şampiyonluk sevinci kursaklarında kaldı! Trabzonspor'da Nwakaeme depremi ve 12 ayrılık Nwakaeme ile birkaç kez masaya oturmasına rağmen yıldız futbolcuyla anlaşamayan Trabzonspor, Nijeryalı yıldızla yolları ayırma kararı aldı. 33 yaşındaki kanat oyuncusuna veda etmeye hazırlanan bordo mavililerde Nwakaeme haricinde 11 futbolcuya 'kendinize kulüp bulun' talimatı verildi. İşte Karadeniz Fırtınası'nda yaşanan sıcak gelişmeler...
14.05.2022 Trabzonspor
Şampiyon kadroda iki ayrılık! Biri Prens Selman'ın yanına diğer Galtier'in takımına...
Şampiyon kadroda iki ayrılık! Biri Prens Selman'ın yanına diğer Galtier'in takımına... Bu sezon Süper Lig'e damga vuran ve resmi olarak şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da ilk ayrılıklar belli oldu. Newcastle'a yaptığı yatırımla Avrupa'nın dikkatini çeken Prens Selman'ın yıldız futbolcuya, Galtier'in ise milli oyuncuya talip olduğu ortaya çıktı.
29.04.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih!
Trabzonspor'da 6 imza 1 fesih! Trabzonspor Kulübü, yeni transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı, Fildişili oyuncu Gervinho'nun kontratını ise feshetti.
28.01.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'dan transfer sürprizi! Dün akşam 2 puan kaybedince bugün görüşmelere başlandı
Trabzonspor'dan transfer sürprizi! Dün akşam 2 puan kaybedince bugün görüşmelere başlandı Dün akşam Başakşehir ile evinde 0-0 berabere kalan Trabzonspor transfer hız kesmiyor. Edin Visca için girişimlerini sıklaştıran fakat Fenerbahçe engeline takılan bordo mavililer 'B' planını devreye sokarak yıldız futbolcunun işini bitirmek için görüşmelere başladı.
26.12.2021 Trabzonspor
Visca değil Yusuf Yazıcı bombası!
Visca değil Yusuf Yazıcı bombası! Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı'nın Lille'den ayrılıp Trabzonspor'a geri dönmek istediği öğrenildi.
22.12.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trabzonspor transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.