Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hüsranı! Kopenhag'ı geçemedi tarihi fırsatı kaçırdı: 362 milyon liralık şok...
Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hüsranı! Kopenhag'ı geçemedi tarihi fırsatı kaçırdı: 362 milyon liralık şok... Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 2-1'in rövanşında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile golsüz berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. 10 yıl aradan sonra Devler Ligi'ne kalmak isteyen Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Kopenhag karşısında tarihi fırsatı kaçırdı. Avcı, maçın ardından, "Hiç pozisyon vermedik, her şeyi denedik. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" dedi.
25.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu?
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu? Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Bordo mavililer, avantajını sürdürmek, rakibini eleyerek gruplara kalmak için mücadele edecek. Peki, Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu? Trabzonspor Kopenhag maçı canlı yayın izleme bilgileri!
24.08.2022 Futbol
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı?
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı? Trabzonspor UEFA maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda FC Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor, karşılaşmanın biletlerinin satışa çıktığını duyurdu. Peki, Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor UEFA maçı biletleri satışa çıktı mı? Trabzonspor UEFA maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte Trabzonspor Kopenhag maçı canlı yayın bilgileri!
20.08.2022 Futbol