Trabzonspor-Fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe

Son dakika Trabzonspor-Fenerbahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trabzonspor-Fenerbahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trabzonspor-Fenerbahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trabzonspor-Fenerbahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trabzonspor-fenerbahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.335 trabzonspor-fenerbahçe haberi bulunmuştur. Tüm trabzonspor-fenerbahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
12.04.2024 İddaa
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç verdiği sözden döndü! Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'a seslendi: Ne yapacaksanız yapın
Ali Koç verdiği sözden döndü! Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'a seslendi: Ne yapacaksanız yapın Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Öte yandan Ali Koç'un Tadic, Dzeko ve Mert Hakan'a seslenip söylediği o sözler dikkat çekti. İşte detaylar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Süper Lig’in 30’unu haftasında oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle yazılı ve görsel medya üzerinden kulübü ve camiayı hedef gösterici, zan altında bırakacak paylaşımlar tespit edildiğini belirterek, 347 sosyal medya kullanıcısı ile 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.
2.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak?
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor'da ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz PFDK'ya sevk edildi. Sevklerin açıklanmasının ardından Fenerbahçeli futbolcuların kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu. Peki, Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? İşte yanıtı...
2.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir Galatasaray, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili bugün yapılan PFDK sevklerine tepki göstererek, 'O koltuklarda hala oturmak vicdanınıza sığıyor mu' başlıklı açıklama metni yayımladı.
1.04.2024 Futbol
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Osayi Samuel'den Trabzon'da yaşanan olayla ilgili açıklama: Bazıları bıçaklıydı!
Osayi Samuel'den Trabzon'da yaşanan olayla ilgili açıklama: Bazıları bıçaklıydı! Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir açıklama daha yaptı. Osayi-Samuel, stadyuma gelen taraftarlarla ilgili yeni düzenleme yapılması çağrısında bulundu.
29.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon: İstersen takımı sahadan çek! Olaylı Trabzonspor maçının ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor Sarı-Lacivertli futbolcular özellikle Trabzonspor maçı sonrasında birleşti, birbirlerine sezon sonu için sözler verdi. Lige verilen milli ara da Fenerbahçe’deki sakat oyunculara yaradı. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Osayi Samuel, Trabzonspor maçı sonrası itiraf etti: Üzerinde silah vardı, nefsi müdafaaydı
Osayi Samuel, Trabzonspor maçı sonrası itiraf etti: Üzerinde silah vardı, nefsi müdafaaydı Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili olarak, "Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı" dedi.
25.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım da devreye girdi! Ali Koç'un söylemediğini söyledi: Fenerbahçe'ye parmak sallayanlar...
Aziz Yıldırım da devreye girdi! Ali Koç'un söylemediğini söyledi: Fenerbahçe'ye parmak sallayanlar... Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar ve ardından yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Yıldırım'ın açıklamaları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Galatasaray
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından konuk olduğu programda söylediği sözler olay yaratmıştı. Akın Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzon halkıyla ilgili paylaşım yaptı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'un sözleri camiada kriz çıkardı! Fenerbahçe'ye yapılmış en büyük kötülük, bunun için seçmedik
Ali Koç'un sözleri camiada kriz çıkardı! Fenerbahçe'ye yapılmış en büyük kötülük, bunun için seçmedik Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli kulüp ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Fenerbahçe'de alınan bu karar camiayı ikiye böldü. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı?
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları merakla bekleniyor. Olaylı geçen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası taraftarların da PFDK kararlarını araştırması hızlandı. PFDK sevk kararları ne zaman açıklanacak? Trabzonspor Fenerbahçe PFDK sevk kararları....
21.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor-Fenerbahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trabzonspor-fenerbahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.