Tozluyaka

Tozluyaka

Son dakika tozluyaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tozluyaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tozluyaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tozluyaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tozluyaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 tozluyaka haberi bulunmuştur. Tüm tozluyaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer dizisi Yaman kimdir? Haktan Zavlak kaç yaşında? Ömer dizisinin Yaman'ı Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Yaman kimdir? Haktan Zavlak kaç yaşında? Ömer dizisinin Yaman'ı Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Yaman kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Haktan Zavlak'ın canlandırdığı Ömer dizisi Yaman karakteri bu akşamli şarkı performansıyla dikkat çekti. Peki Haktan Zavlak kimdir? Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Tozluyaka'nın baba oğulu Ömer dizisi kadrosunda! Haktan Zavlak'ın oynayacağı karakter tartışma konusu oldu
Tozluyaka'nın baba oğulu Ömer dizisi kadrosunda! Haktan Zavlak'ın oynayacağı karakter tartışma konusu oldu Son olarak Tozluyaka dizisinde baba oğulu canlandıran Tayanç Ayaydın ve Haktan Zavlak, Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi kadrosunda dahil oldu. Haktan Zavlak'ın oynayacağı karakter de belli oldu.
6.03.2023 Magazin
Oyuncu Çağla Şimşek'ten taciz itirafı!
Oyuncu Çağla Şimşek'ten taciz itirafı! Genç oyuncu Çağla Şimşek sosyal medya hesabından kendisine yapılan çirkin teklifi anlattı.
26.10.2022 Magazin
Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla adından söz ettirdi! Muhteşem Yüzyıl, İkimizin Sırrı ve Benim Annem Bir Melek gibi birçok farklı projede yer alan ünlü oyuncu Dolunay Soysert, şimdilerde Tozluyaka dizisinde Derya karakterine hayat veriyor. Dizinin ilgiyle takip edilen karakterlerinden olan isim, sosyal medyada tatil paylaşımı yaptı.
23.08.2022 Magazin
Çağla Şimşek havuz pozlarıyla olay yarattı!
Çağla Şimşek havuz pozlarıyla olay yarattı! 'Tozlu Yaka' dizisinde Hazal karakterini canlandıran Çağla Şimşek Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. 2.8 milyon takipçisi olan Şimşek'in tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
22.08.2022 Magazin
Tozluyaka'nın yıldızı Serra Pirinç'ten göğüs dekolteli poz!
Tozluyaka'nın yıldızı Serra Pirinç'ten göğüs dekolteli poz! Tozluyaka dizisinin yıldızları arasında yer alan Serra Pirinç'in Instagram hesabından paylaştığı poz, takipçilerini büyüledi. Dizide Zeyno Sarı karakterini canlandıran ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Pirinç son olarak göğüs dekolteli pozlarını paylaştı.
17.08.2022 Magazin
Nur Yazar: 'Hayatım sette geçiyor' diyebilirim
Nur Yazar: 'Hayatım sette geçiyor' diyebilirim 'Tozluyaka' dizisinde 'Kader' karakterine hayat veren Nur Yazar, önceki gün AVM'de görüntülendi. Set yoğunluğu olan ünlü oyuncu, ilk fırsatta eksiklerini tamamlamak için alışverişe geldiğini söyledi.
13.08.2022 Magazin
Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek sarı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı!
Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek sarı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! Tozlu Yaka dizisinde Hazal karakterine hayat veren Çağla Şimşek, Instagram'ı kasıp kavuruyor. Sarı mini elbisesiyle bahçede pozlar veren Şimşek'e yorum yağdı.
19.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tozluyaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tozluyaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.