Tomas Necid

Tomas Necid

Son dakika Tomas Necid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tomas Necid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tomas Necid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tomas Necid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tomas necid gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 tomas necid haberi bulunmuştur. Tüm tomas necid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tomas Necid, Ado Den Haag'da!
Tomas Necid, Ado Den Haag'da! Bursaspor ile sözleşmesini dün fesheden Tomas Necid, Hollanda ekibi Ado Den Haag ile anlaşmaya vardı.
28.08.2018 Futbol
Bursaspor, Necid'le yolların ayrıldığını açıkladı!
Bursaspor, Necid'le yolların ayrıldığını açıkladı! Bursaspor, Tomas Necid'in sözleşmesinin karşılık olarak feshedildiğini açıkladı.
27.08.2018 Futbol
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, stoper mevkisi için bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti. Aybaba, Doumbia için son teklifin verildiğini dile getirirken, Aziz Behich'e teklif olduğunu söyleyerek, "Eğer kulübün asla vazgeçemeyeceği bir teklif ile karşımıza gelirlerse yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.
23.08.2018 Futbol
Fenerbahçe - Bursaspor
Fenerbahçe - Bursaspor Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Bursaspor ile karşı karşıya geliyor.
11.08.2018 Fenerbahçe
Bursaspor'un transfer raporu
Bursaspor'un transfer raporu Bursaspor'da 10 oyuncu ile yollar ayrıldı, 4 transfer yapıldı.
28.07.2018 Futbol
Ozan Tufan'a sürpriz talip! Bir hafta içinde...
Ozan Tufan'a sürpriz talip! Bir hafta içinde... Fenerbahçe'de Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'a talip çıktı.
15.02.2018 Fenerbahçe
Astana ilk puanını aldı
Astana ilk puanını aldı UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Kazakistan temsilcisi Astana, konuk ettiği Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle 1-1 berabere kaldı.
28.09.2017 UEFA Avrupa Ligi
Bursaspor'da flaş ayrılık
Bursaspor'da flaş ayrılık Bursaspor Kulübü, Çekyalı golcü oyuncu Tomas Necid'in Slavia Prag Kulübü'ne 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.
1.09.2017 Futbol
Le Guen: Başımız belaya girer
Le Guen: Başımız belaya girer Spor Toto Süper Ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Bursaspor, 1 günlük izin ardından hazırlıklara başladı. Yeni transfer Ekoko takımla ilk çalışmasına çıktı.
21.08.2017 Futbol
Delarge her an açıklanabilir!
Delarge her an açıklanabilir! Bursaspor, geçen sezon Osmanlıspor’da kiralık oynayan Dzon Delarge’nin peşinde. Yıldız kanat oyuncusuyla yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildi, transferin açıklanması an meselesi.
27.07.2017 Futbol
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin!
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin! Bursaspor, ligin ilk yarısını beşinci sırada bitirirken, 34'üncü Haftada Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalırken, yeşil beyazlıların 34 maçlık lig maratonunda, teknik direktörlerin banko oynattığı tek isim Harun Tekin oldu.
10.06.2017 Futbol
Bursaspor'da flaş ayrılık!
Bursaspor'da flaş ayrılık! Bursaspor’da bekleneni veremeyen Çek oyuncu Tomas Necid’in Polonya ligi takımlarından Legia Varşova’ya kiralandığı açıklandı.
5.02.2017 Futbol
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı Bursaspor'da geride kalan haftalarda yalnızca 2 oyuncu tüm maçlarda görev alırken, yeşil-beyazlılar 3, 4 ve 5. haftalar dışında aynı kadroyla üst üste iki maça çıkamadı.
21.11.2016 Futbol
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı Bursaspor'da geride kalan haftalarda yalnızca 2 oyuncu tüm maçlarda görev alırken, yeşil-beyazlılar 3, 4 ve 5. haftalar dışında aynı kadroyla üst üste iki maça çıkamadı.
21.11.2016 Futbol
Bursa'da flaş gelişme: 3'ü de kadroda yok!
Bursa'da flaş gelişme: 3'ü de kadroda yok! Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, Arjantinli oyuncu Batalla'nın yanı sıra Sercan Yıldırım ve Tomas Necid, kadroya alınmadı
21.10.2016 Futbol
Bursaspor'dan imza şov
Bursaspor'dan imza şov Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Senegalli Vieux Sane ile Venezuelalı Jonathan Del Valle, resmi sözleşmeyi imzaladı.
13.07.2016 Futbol
Trabzonspor, Tomas Necid'in peşinde
Trabzonspor, Tomas Necid'in peşinde Transfere 10 milyon Euro bütçe ayıran Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın olmazsa olmazı Tomas Necid... Bursa’nın satmaya hazırlandığı Çek forvetten olumlu yanıt alan Fırtına resmi temaslara başlıyor
24.06.2016 Futbol
Yanal kararını verdi! Yeni forvet...
Yanal kararını verdi! Yeni forvet... Trabzonspor, Beşiktaş'ta geleceği bilinmeyen Dusko Tosic'i transfer etme kararı aldı.
24.09.2021 Trabzonspor
Maçı kazandık, Hakan'ı kaybettik!
Maçı kazandık, Hakan'ı kaybettik! A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016 D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta sarı kart gören Hakan Balta, cezalı duruma düştü.
23.09.2021 Futbol
Trabzonspor'a Ukraynalı golcü!
Trabzonspor'a Ukraynalı golcü! Bordo-Mavililer’in oyuncu izleme komitesi, Ersun Yanal’a yıldız futbolcuyu önerdi. Başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Zorya’da 16 gol atan Budkivsky’yi beğenince Shakhtar’a kiralama teklifi yapıldı.
24.09.2021 Trabzonspor
"Türkiye maçına hücum ağırlıklı çıkacağız"
"Türkiye maçına hücum ağırlıklı çıkacağız" Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba, Türkiye ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu
19.06.2016 Futbol
Fırtına'da hedef belli
Fırtına'da hedef belli Trabzonspor'da rota, EURO 2016'da Çek Cumhuriyeti forması giyen Tomas Necid...
17.06.2016 Trabzonspor
Çekler Rusya'yı Necid'le yıktı
Çekler Rusya'yı Necid'le yıktı EURO 2016'daki rakiplerimizden Çek Cumhuriyeti hazırlık maçında Rusya'yı 2-1 mağlup etti. Oyuna ikinci yarı giren Bursasporlu Tomas Necid bir gol bir asistle maçın yıldızı oldu.
23.09.2021 Futbol
Çek'ler farklı kazandı
Çek'ler farklı kazandı Euro 2016’da Türkiye’nin rakiplerinden Çek Cumhriyeti Malta ile karşı karşıya geldi. Çek’ler sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.
27.05.2016 Futbol
Çekler kadroyu açıkladı
Çekler kadroyu açıkladı A Milli Futbol Takımı'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2016) bulunduğu D Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosu açıklandı.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tomas Necid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tomas necid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.