Tolgay Arslan

Tolgay Arslan

Son dakika Tolgay Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolgay Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolgay Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolgay Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolgay arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 732 tolgay arslan haberi bulunmuştur. Tüm tolgay arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den 'Yeni Edu' hamlesi! Transferde Tolgay Arslan etkisi...
Fenerbahçe'den 'Yeni Edu' hamlesi! Transferde Tolgay Arslan etkisi... Kim Min Jae'nin gidişinden sonra aradığı stoperi bir türlü bulmayan ve Serdar Aziz ile Samet Akaydın'da hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe yabancı isimlere yönelmeye başladı. Başkan Ali Koç'un 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu göz hapsine aldığı öğrenilirken, transferde Tolgay Arslan'ın da devrede olduğu bildirildi.
26.05.2023 Fenerbahçe
Tolgay Arslan'ın yerine Fatih Terim'in dinamosunu istediler! Galatasaray'dan İtalya'ya gidiyor
Tolgay Arslan'ın yerine Fatih Terim'in dinamosunu istediler! Galatasaray'dan İtalya'ya gidiyor Geçen sezon Fatih Terim'in isteği doğrultusunda bonservisine 4 milyon euro ödenen tecrübeli orta saha için Udinese, Spezia ve Cremonese harekete geçti. 4 ay sonra bitecek olan Tolgay Arslan'ın sözleşmesini hesaba katan İtalyanların Sarı Kırmızılı oyuncunun peşine düştüğü anlaşılırken, Galatasaray'da sürpriz ayrılıkların yaşanabileceği bildirildi.
20.02.2023 Galatasaray
Tolgay Arslan'ın 'kankasını' Fenerbahçe'ye getiriyor! 10 milyon euro'luk bonservis bedeliyle imzaya hazır
Tolgay Arslan'ın 'kankasını' Fenerbahçe'ye getiriyor! 10 milyon euro'luk bonservis bedeliyle imzaya hazır Szalai'yi Wolfsburg ya da West Ham'a göndermeye hazırlanan ve bu transferden 15 milyon euro gibi bir gelir bekleyen Fenerbahçe'nin 'B' planı hazır. Sarı Lacivertli kulüp adı sık sık Tottenham'la anılan yıldız stoper için girişimlere başlarken, İtalyanların 26 yaşındaki futbolcuları için 10 milyon euro bonservis bedeli belirlemeleri Ali Koç'un gözünü biraz korkutmuş durumda. Tolgay Arslan'la 'kanka' olan Brezilyalı oyuncu ise Fenerbahçe'ye gelmeye son derece sıcak bakıyor...
8.08.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan bir transfer sürprizi daha! İtalyan'dan geliyor
Emre Belözoğlu'ndan bir transfer sürprizi daha! İtalyan'dan geliyor Başakşehir, Udinese'de forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Tolgay Arslan için devreye girdi.
20.02.2022 Başakşehir
Vedat Muriç sadece kenardan izledi Tolgay Arslan Olipico Stadı'na buz kestirdi! Tarihe geçen maçta 8 gol...
Vedat Muriç sadece kenardan izledi Tolgay Arslan Olipico Stadı'na buz kestirdi! Tarihe geçen maçta 8 gol... Dün gece Serie A'da oynanan Lazio - Udinese karşılaşması resmen tarihe geçti. 8 golün atıldığı maçta Tolgay Arslan'ın performansı alkış topladı. Tecrübeli orta saha 90+9'da sahneye çıkınca Olimpico Stadı buz kesti. İşte süper maçın önemli anları...
3.12.2021 İtalya
'Beşiktaş'ta ayrılarak hatalı karar verdim'
'Beşiktaş'ta ayrılarak hatalı karar verdim' Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski orta saha oyuncusu Tolgay Arslan siyah beyazlı kulüpten ayrıldığı için çok pişman.
14.11.2021 Beşiktaş
Udinese 4 attı Tolgay Arslan yıldızlaştı
Udinese 4 attı Tolgay Arslan yıldızlaştı Serie A'da Udinese evinde Benevento'yu 4-2 yendi. Tecrübeli orta saha Tolgay Arslan 3.golünü kaydetti.
25.04.2021 İtalya
'İnsanlar dürüm olayına inandı'
'İnsanlar dürüm olayına inandı' Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Tolgay Arslan samimi açıklamalarda bulundu.
30.12.2020 İtalya
Galatasaray sorusuna ilginç yanıt!
Galatasaray sorusuna ilginç yanıt! Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra telefonunu kapatan Tolgay Arslan Udinese'nin teklifini kabul ettiğini açıkladı.
6.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılan Tolgay Arslan, Udinese'ye imza attı!
Fenerbahçe'den ayrılan Tolgay Arslan, Udinese'ye imza attı! Serie A ekiplerinden Udinese, Fenerbahçe'den ayrılan Tolgay Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı
18.09.2020 Fenerbahçe
Tolgay Arslan imzayı attı! İşte ilk fotoğraf...
Tolgay Arslan imzayı attı! İşte ilk fotoğraf... Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Tolgay Arslan Udinese’ye imzayı attı.
18.09.2020 Futbol
Tolgay Arslan, Udinese ile anlaştı
Tolgay Arslan, Udinese ile anlaştı Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Tolgay Arslan, İtalya ekibi Udinese ile anlaşma sağladı.
14.09.2020 Fenerbahçe
Miha Zajc tranfseri bitti! Anlaşma tamam...
Miha Zajc tranfseri bitti! Anlaşma tamam... Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı devam ediyor! Daha önce Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Tolgay Arslan ve Mehmet Ekici'den sonra Miha Zajc ile de yollar ayrılıyor.
10.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Tolgay Arslan ayrılığını resmen açıkladı
Fenerbahçe Tolgay Arslan ayrılığını resmen açıkladı Fenerbahçe, Tolgay Arslan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdığını açıkladı.
4.09.2020 Futbol
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor Fenerbahçe’nin 10 günlük Topuk Yaylası kampı, bugün sona erecek. Fenerbahçe, kampın son gününde Erol Bulut’un eski takımı Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
28.08.2020 Fenerbahçe
Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor
Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor Yeni Yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe'den ayrılması an meseli.
24.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2 - Fatih Karagümrük 2
Fenerbahçe 2 - Fatih Karagümrük 2 Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.
22.08.2020 Fenerbahçe
Hannover’in transferdeki hedefi Tolgay Arslan
Hannover’in transferdeki hedefi Tolgay Arslan Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden Hannover 96, Tolgay Arslan’la görüştü ve yıldız oyuncuya gelecek projesini anlattı. Yeni sezonda 1. Lig’e çıkmayı hedefleyen Kenan Koçak’ın hocalığını yaptığı kulübün, Fenerbahçe ile yakında masaya oturacağı öğrenildi.
18.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe - İstanbulspor
Fenerbahçe - İstanbulspor Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u farklı yendi
15.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor Fenerbahçe'de geleceğindeki belirsizlik devam eden Tolgay Arslan için Hannover ile görüşmeler sürüyor.
13.08.2020 Futbol
Tolgay Arslan transferi için görüşmeler başladı!
Tolgay Arslan transferi için görüşmeler başladı! Fenerbahçe'de bu sezon yalnızca 21 maçta forma şansı bulabilen Tolgay Arslan hakkında Alman basınından gündem yaratan bir haber geldi. 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transferi için görüşmelere başlandığı öne sürüldü.
20.07.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tolgay Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolgay arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.