THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı!
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura heyecanı devam ediyor. TOKİ Başkanlığı yeni kura takvimini duyurdu. İstanbul için yapılacak TOKİ konutlarının kura çekiliş tarihleri belli oldu. TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen 508 adet konutun kura tarihini duyurdu. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi hangi gün? İşte detaylar…
27.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? TOKİ kura çekim tarihi 2022!
TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? TOKİ kura çekim tarihi 2022! TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde ilk kura 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan'da çekilecek. 16 Kasım'a kadar 12 ildeki 22 bin 57 konutun kura çekimi tamamlanacak" açıklamasını yaptı.
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
TOKİ'den Corona önlemi! Sosyal medyadan yapılacak
TOKİ'den Corona önlemi! Sosyal medyadan yapılacak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında İstanbul'da inşa edeceği 10 bin konut için kura çekimi yarın başlayacak.
15.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 TOKİ Aksaray Merkez 372 konut için çekilen kuranın sonuçları açıklandı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Aksaray’da yapılan 372 konut sahiplerini buldu. Aksaray Merkez kura çekimi 2020 netleşince, arama motorları üzerinden Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. Aksaray TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları toki.gov.tr üzerinden listeleniyor. İşte Aksaray TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi)
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi) TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinde hak sahipleri belirlendi. Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen TOKİ kura sonuçları tam isim listesi belli oldu. Noter huzurunda çekilen kurada 2+1 ile 3+1 toplam 700 konut sahiplerini buldu. TOKİ 100 bin konut projesinde kura çekiliş devam edecek. TOKİ Kayseri kura çekilişi sonuçları hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları ilan edildi. TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kura çekilişi sona erdi. 100 bin sosyal konut prokesinde Kayseri'de yapılacak 550 konut sahiplerini buldu. Bugün saat 10:00'da Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde noter huzurunda çekilen TOKİ Kayseri çekilişi sonuçları belli oldu. 2+1 ve 3+1 toplam 550 konut sahiplerini buldu. Kayseri TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ Kayseri kura çekilişi isim listesine nasıl bakılır? TOKİ 2020 kura çekimi ve TOKİ 2020 kura sonuçları...
3.03.2020 Gündem
TOKİ kura çekimi 2020 Mart takvimi: Kayseri, Aksaray, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Karaman TOKİ kura çekiliş tarihi ne zaman?
TOKİ kura çekimi 2020 Mart takvimi: Kayseri, Aksaray, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Karaman TOKİ kura çekiliş tarihi ne zaman? Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan 100 bin sosyal konut projesi, kura çekimi Martta da devam ediyor. Kayseri, Aksaray, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Karaman TOKİ kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ kura çekimi 2020 Mart takvimi...
3.03.2020 Gündem
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu?
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? TOKİ Konya çekilişimi bugün saat 10’da Kongre ve Spor Merkezi Kapalı Spor Salonu’nda başladı. 100 bin sosyal konut kapsamında Konya’da yapılacak bin 717 proje için başvurusu kabul edilenlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebiliyor. TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? Konya TOKİ çekilişi 2020 sonuçları nasıl sorgulanır?
3.03.2020 Gündem
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020 TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projenin İzmir Aliağa ilçesindeki ayağı sona erdi, 750 konutun sahibi belli oldu. TOKİ kura çekilişlerinin başladığı ilk şehir İzmir’deki 100 bin sosyal konut projesinde sona geldi. Karabağlar, Seferihisar, Aliağa çekilişleri tamamlandı. TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi dün saat 13:00’de Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri’nde yapıldı. Noter huzurunda canlı çekilecek kuranın sonunda dar gelirli 750 kişi ev sahibi oldu. Peki TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları nasıl sorgulanır? İzmir Aliağa TOKİ kura çekilişinde hak kazananlar kimler?
27.02.2020 Gündem
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları)
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları) Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ projelerinde kuralar çekiliyor. TOKİ kura çekilişinin ilki İzmir Karabağ projesi için dün çekildi. Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan bin konut projesi çekilişi bugün saat 11:00'de Seferihisar Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak. Noter huzurunda çekilecek kura sonuçları, TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. İşte İzmir Seferihisar TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
25.02.2020 Gündem
Noter huzurunda çekilecek TOKİ kura çekimi tarihleri proje proje belli oldu! TOKİ (Toplu Konut) çekiliş sonuçları ne zaman belli olur?
Noter huzurunda çekilecek TOKİ kura çekimi tarihleri proje proje belli oldu! TOKİ (Toplu Konut) çekiliş sonuçları ne zaman belli olur? TOKİ, 2020 kura çekimi tarihlerini açıkladı. 1 milyon 197 bin 982 vatandaşın başvurduğu TOKİ projelerinde sona yaklaşıldı. 100 bin konut projesinde başvurusu kabul edilenlerin isim listesinin belli olmasının ardından, TOKİ hangi projenin ne zaman çekileceğini açıkladı. TOKİ tarafından yapılan açıklama sonra vatandaşlar, başvurdukları projelerin kura çekimi tarihlerini araştırmaya başladı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi olduğu ve 24 Şubat'ta çekileceği bildirildi. İşte kura çekimi 2020 hakkında merak edilenler…
20.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri