Fenomen Tıvorlu İsmail’in oğlu evlendi! Düğünde geline 7 milyon liralık takı
Fenomen Tıvorlu İsmail’in oğlu evlendi! Düğünde geline 7 milyon liralık takı Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde sosyal medyada fenomeni Tıvorlu İsmail’in oğlunun düğününde 7 milyonluk liralık takı takıldı.
30.09.2023 Yaşam
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı Sosyal medya videoları ile ünlenen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın, Iraklı Zine Ataman (25) ile hayatını birleştiren oğlu Mazlum Aşkan’ın (28), Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde 6,9 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.
29.09.2023 Yaşam
Süleyman Soylu operasyonların sürdüğü Kato Dağı'nda
Süleyman Soylu operasyonların sürdüğü Kato Dağı'nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK'ya son zamanlarda en büyük darbelerin vurulduğu bölge olan Kato Dağı'ndaki operasyon bölgesine gitti.
29.09.2021 Gündem