Timsah Arena

Timsah Arena

Son dakika timsah arena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan timsah arena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını timsah arena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timsah Arena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timsah arena gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 timsah arena haberi bulunmuştur. Tüm timsah arena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Ay: "Bu sene çok önemli"
Ali Ay: "Bu sene çok önemli" Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ederken başkan Ali Ay, 5 senelik bir projelerinin olduğunu belirtti. Kupada elenmelerini hayal kırıklığı olarak niteleyen başkan Ay, ayrıca "Mali tablo açısından Mayıs'ı görmemiz halinde çok güzel şeyler olacak. Bu sene çok önemli" dedi.
1.11.2018 Futbol
Aybaba'dan Doumbia açıklaması
Aybaba'dan Doumbia açıklaması Spor Toto Süper Lig'in 2'nci hafta mücadelesinde Bursaspor, Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.
18.08.2018 Futbol
Bursaspor başkan adayları projelerini anlattı
Bursaspor başkan adayları projelerini anlattı Bursaspor'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, başkan adaylarının yanı sıra 112 Divan üyesinin katılımıyla Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşti.
14.05.2018 Futbol
Başkanlığa bir aday daha!
Başkanlığa bir aday daha! Bursaspor’da yaklaşan kongre öncesi adaylar ortaya çıkmaya başladı. Ahmet Bozdemir ve Hüseyin Akdemir’in ardından Lemi Keskin de adaylığını açıkladı.
4.05.2018 Futbol
Talep karşılıksız kalmadı! Zeytin dalı...
Talep karşılıksız kalmadı! Zeytin dalı... Taraftarın isteğini kırmayan Bursaspor Kulübü, 'Zeytin Dalı' figürlü formaları satışa çıkardı.
6.02.2018 Futbol
Bursaspor - Beşiktaş
Bursaspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor.
15.05.2017 Beşiktaş
Quaresma'nın gurur gecesi
Quaresma'nın gurur gecesi Portekizli süperstar, Beşiktaş formasıyla bugün ligde ‘dalya’ diyecek. Bursaspor mücadelesiyle 100’üncü maçına çıkacak olan 33 yaşındaki yıldız, maç öncesinde yaptığı açıklamada, “Benim için gurur verici olacak” diyerek heyecanını dile getirdi.
15.05.2017 Beşiktaş
Patlamaya hazır bir bomba!
Patlamaya hazır bir bomba! Beşiktaş formasıyla son haftalara damgasını vuran Vincent Aboubakar, şimdi de gözünü Bursaspor’a dikti. L
14.05.2017 Beşiktaş
Derbi sonrası yeniden açıklandı!
Derbi sonrası yeniden açıklandı! Süper Lig'de oynanacak 28. hafta mücadeleleri öncesinde İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi.
8.05.2017 Beşiktaş
Timsah evinde kendine geldi!
Timsah evinde kendine geldi! Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında Bursaspor, evinde Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup etti.
7.04.2017 Futbol
Recep Tayyip Erdoğan'dan Timsah Arena teklifi
Recep Tayyip Erdoğan'dan Timsah Arena teklifi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa Timsah Arena'nın isim sponsorluğunu Bursa'daki bir firmanın alması gerektiğini dile getirdi.
6.04.2017 Futbol
Tudor hakkında bomba iddia!
Tudor hakkında bomba iddia! Dün Adanaspor karşısında net bir galibiyet alan Galatasaray'da yönetimin Igor Tudor için Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarını beklediği öğrenildi.
4.04.2017 Galatasaray
Bursaspor kötü gidişe dur dedi
Bursaspor kötü gidişe dur dedi Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantepspor'u 90+4. dakikada bulduğu golle 2-1'lik skorla mağlup etti.
4.03.2017 Futbol
Hamza Hamzaoğlu tribüne gönderildi
Hamza Hamzaoğlu tribüne gönderildi Hamza Hamzaoğlu tribüne gönderildi!Bursaspor'un Trabzonspor'u ağırladığı maçta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yardımcısı Metin Mert, Hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından tribüne gönderildi.
13.01.2017 Futbol
Bursaspor'a ilk yarı yetti
Bursaspor'a ilk yarı yetti Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor'un Timsah Arena'da konuğu Antalyaspor'du. Karşılaşmaya damgasını yeşil-beyazlı Pablo Batalla vurdu.
24.09.2021 Antalyaspor
Bursaspor, şehitleri Anı Duvarı'nda ölümsüzleştirecek
Bursaspor, şehitleri Anı Duvarı'nda ölümsüzleştirecek Bursaspor saldırıdan sonraki gün yaptığı açıklamayla saldırıda şehit olanları isimlerini kulübün anı duvarında yer alacağını duyurdu.
11.12.2016 Futbol
Bursa taraftarı İstanbul'a çıkarma yaptı
Bursa taraftarı İstanbul'a çıkarma yaptı Deplasman yasağının kalkmasının ardından Beşiktaş maçına gitme kararı alan 2 bine yakın Bursaspor taraftarı, onlarca otobüs ve minibüsle İstanbul'a hareket etti.
10.12.2016 Futbol
"Timsah Arena"ya UEFA başvurusu!
"Timsah Arena"ya UEFA başvurusu! Bursaspor taraftarlarının "Timsah Arena" olarak isimlendirdiği Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'na UEFA lisansı alınması için girişimde bulunulduğu bildirildi.
19.10.2016 Futbol
Bursa'da puanlar paylaşıldı!
Bursa'da puanlar paylaşıldı! Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında namağlup ilereyen Osmanlıspor, deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı.
16.10.2016 Futbol
10 kişiyle muhteşem geri dönüş
10 kişiyle muhteşem geri dönüş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor ile Kayserispor karşıya geldi. Maçı 27 dakika 10 kişi oynayan Bursaspor 1-0 geriden gelerek 3-1 kazandı.
16.09.2016 Futbol
Başkan ölü bulundu maç iptal!
Başkan ölü bulundu maç iptal! Bursaspor’un cumartesi günü hazırlık maçı yapacağı Al-Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı iş adamı Ahmed Mesoud, Sapanca’daki otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
1.09.2016 Futbol
Timsah Arena'da 5 milyon TL'lik kayıp
Timsah Arena'da 5 milyon TL'lik kayıp Bursaspor, yeni mabedi Timsah Arena'da hüsran yaşadı. Çıktığı 9 lig maçının yalnızca 3'ünü kazanan Timsah, 5 milyon 200 bin TL'lik gelirden oldu
30.08.2016 Futbol
Başakşehir 2'de 2 yaptı!
Başakşehir 2'de 2 yaptı! Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.
28.08.2016 Futbol
Metro istasyonunun adı değişti!
Metro istasyonunun adı değişti! Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena'nın yanında bulunan Acemler Metro İstasyonu'nun isminin 'Bursaspor Acemler İstasyonu' olarak değiştirileceği açıklandı
23.08.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Timsah Arena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timsah arena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.