Okan Buruk ilk transferini açıkladı! 'Come to Galatasaray şeyine başlayalım'
Okan Buruk ilk transferini açıkladı! 'Come to Galatasaray şeyine başlayalım' Katıldığı canlı yayında Galatasaray'ın transferleri hakkında çok özel açıklamalarda bulunan Okan Buruk taraftarlara müjdeli haberi verdi. İcardi, Mata, Zaniolo, Mertens gibi yıldızların Sarı Kırmızılı takımda oynaması sebebiyle Belçikalı orta sahanın ikna olabileceğini düşünen Buruk 'Come to şeysine' başlayalım derken, oyuncunun Premier Lig'den de taliplerinin olduğu belirtildi.
9.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek Denayer'in kapısını çaldı! Mertens ve Çağlar Söyüncü'den sonra bir hamle daha
Dursun Özbek Denayer'in kapısını çaldı! Mertens ve Çağlar Söyüncü'den sonra bir hamle daha Yıldız futbolcunun transferi için önce Mertens ardından Çağlar Söyüncü ile görüşen Dursun Özbek'in bu sefer de Jason Denayer'i devreye soktuğu anlaşıldı. Orta saha hattını güçlendirmek için çalışmalarına tam gaz devam eden Sarı Kırmızılı yönetimin Nelsson'un alternatifini de bulduğu öğrenilirken, başkanın 23 yaşındaki Fildişili futbolcuyla masaya oturduğu bildirildi.
8.06.2023 Galatasaray
Çağlar Söyüncü ve Mertens'ten Galatasaray'a tarihi transfer kıyağı
Çağlar Söyüncü ve Mertens'ten Galatasaray'a tarihi transfer kıyağı Lucas Torreira'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran, Sergio Oliveira'nın ise uzun maratonda inişli çıkışı performansını masaya yatıran Galatasaray yönetimi orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadı. Dursun Özbek'in piyasa değeri 30 milyon euro olan Belçikalı yıldızı çok istediği öğrenilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin bu transferde Çağlar Söyüncü ve Mertens'in kapısını çaldığı belirtildi.
4.06.2023 Galatasaray
Dört bir koldan transfer!
Dört bir koldan transfer! G.Saray'da transfer, geleceği tartışılan Mancini'nin raporlarına göre sürdürülüyor. River Plate'in stoperi Balanta, Anderlecht'ten orta saha oyuncusu Tielemans ve Standard Liege'den forvet Batshuayi ilk sırada...
2.05.2014 Futbol