1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, 1 dersten kalınca belge alınır mı? Karneler bu hafta verilecek. Yarıyıl tatili öncesinde öğretmenler karne notlarını e okul sistemine girmeye başladı. Ders notlarının belli olmasıyla öğrenciler ise takdir teşekkür belgesi alıp alamayacaklarını öğrenmek için, belge alma şartlarını araştırıyor. Peki, takdir belgesi kaç puanla alınır 2024, alma şartları nelerdir? Teşekkür almak için ders notları kaç olmalı 2024? Devamsızlık kaç gün olursa takdir teşekkür belgesi alınamıyor?
15.01.2024 Eğitim
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Teşekkür belgesi almak için kaç puan gerekir, dersler kaç olmalı, devamsızlık süresi ne olmalı?
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Teşekkür belgesi almak için kaç puan gerekir, dersler kaç olmalı, devamsızlık süresi ne olmalı? 2022-20233 Eğitim ve Öğretim yılının bitmesine az bir süre kala öğrenciler takdir teşekkür belgesi hesaplama süreci de başladı. Karne almak için gün sayan öğrenciler, arama motorlarına yönelerek Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Sorusuna yanıt arıyor. İşte teşekkür belgesi almak için gerekli olan puan…
24.05.2023 Eğitim