Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır?
Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır? Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Kilis, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Malatya ve Gaziantep ve daha birçok il ve ilçede ölü ve yaralı sayısı arıyor. Deprem bölgesinde OHAL ilan edilirken, enkazdan çıkarılırken kişilerin üzerine örtülen termal battaniyeler merak konusu oldu. Peki, Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır?
13.02.2023 Gündem
Depremzedelere neden alüminyum yapılır? Alüminyum termal battaniye mi, termal battaniyenin özellikleri…
Depremzedelere neden alüminyum yapılır? Alüminyum termal battaniye mi, termal battaniyenin özellikleri… İzmir'deki depremin üzerinden 91 saat sonra yeni bir mucize geldi. Ayda bebek depremden 91 saat sonra enkazdan sağ kurtarıldı. 2 gün önce İdil’in, dün Elif’in ve bugün de Ayda’nın arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılmasının ardından, alüminyuma sarılması birçok kişinin dikkatini çekti. Depremzedelere neden alüminyum yapılır, sorusu aranmaya başlarken termal battaniye de depremzedelerin kurtarılması anında çokça bahsedilmesi nedeniyle merak edilen konular arasına girdi. İşte detaylar
3.11.2020 Gündem