Tehlikeli Anlar

Tehlikeli Anlar

Son dakika tehlikeli anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tehlikeli anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tehlikeli anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tehlikeli Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tehlikeli anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 tehlikeli anlar haberi bulunmuştur. Tüm tehlikeli anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcu dolu otobüsün şoförü uyuyakaldı, yolcular ölümden böyle döndü
Yolcu dolu otobüsün şoförü uyuyakaldı, yolcular ölümden böyle döndü Bursa'da yolcu dolu bir halk otobüsünün şoförü direksiyon başında uyuyakalınca tarlaya uçtu. Yolcuların ölümden döndüğü anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
17.04.2023 Vatan TV
Telefonundan konum ararken neye uğradığını şaşırdı! Bir anda kaptılar
Telefonundan konum ararken neye uğradığını şaşırdı! Bir anda kaptılar Bahçelievler'de motosikletteki iki kapkaççı, yolda yürüdüğü sırada Ahmetcan Suguti'nin elindeki cep telefonunu kaparak uzaklaştı. Kapkaç anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaşadıklarını anlatan Suguti, "Telefonumdan gideceğim yerin konumuna bakıyordum. Elimden hızlıca çekip, telefonu alarak kaçtılar" dedi.
13.11.2022 Yaşam
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar İstanbul'da makas atarak araç kullanan iki trafik magandası, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye attı.
13.11.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı’nda tehlikeli anlar
İstanbul Boğazı’nda tehlikeli anlar Beşiktaş'ta içinde turistlerin bulunduğu yatın önünde geçen teknesi faciaya neden oluyordu. Yat kaptanının son anda yaptığı manevra olası bir kazayı önlerken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.08.2022 Haber
İstanbul Boğazı’nda tehlikeli anlar
İstanbul Boğazı’nda tehlikeli anlar Beşiktaş’ta içinde turistlerin bulunduğu yatın önünde geçen teknesi faciaya neden oluyordu. Yat kaptanının son anda yaptığı manevra olası bir kazayı önlerken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.08.2022 Yaşam
Doğal gazda ruble dönemi! Rusya dünyaya duyurdu
Doğal gazda ruble dönemi! Rusya dünyaya duyurdu Rus gazının dost olmayan ülkelere ruble ile satışına ilişkin kararnameyi imzalayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu ülkelerin ödeme şartlarını kabul etmemesi durumunda doğal sözleşmelerinin durdurulacağını söyledi.
31.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'da sivillere mayınlı tuzak! Tehlikeli anlar böyle görüntülendi
Rusya'dan Ukrayna'da sivillere mayınlı tuzak! Tehlikeli anlar böyle görüntülendi Ukrayna’da yollara döşenen mayınlar büyük tehlike saçarken bazı araçların sürücüleri korkusuzca araçlarıyla mayınların üzerinden geçti.
31.03.2022 Dünya
Hareket halindeki TIR'da tehlikeli anlar
Hareket halindeki TIR'da tehlikeli anlar Antalya'da bir grup genç, arka kapısı açık olan, hareket halindeki TIR'ın dorsesine masa kurup içki içti. Gençlerin o anları kayda alıp sosyal medyadan paylaştığı görüntüler, tepki çekti.
3.11.2021 Gündem
Tek teker kullandığı motosikletle tehlike saçtı
Tek teker kullandığı motosikletle tehlike saçtı Esenler'de yağmur sonrası kayganlaşan yolda tek teker üzerinde giden motokurye, trafiği tehlikeye attı. Motosikletli kuryenin bir otomobile de çarpmaktan son anda kurtulduğu tehlikeli anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
16.10.2021 Yaşam
Samsun'da şok eden trafik kazası! Tır, ticari aracı...
Samsun'da şok eden trafik kazası! Tır, ticari aracı... Samsun-Ankara kara yolunda seyir halindeki TIR’ın sürücüsü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme inatlaşmasında tehlikeli anlar yaşandı. TIR’ın sıkıştırdığı hafif ticari araç, yol dışına çıkarak kaza yaptı. Yaşananlar, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
31.05.2021 Yaşam
Patenci kızların tehlikeli oyunu! 'Çektin o kadar bari sana tutunayım'
Patenci kızların tehlikeli oyunu! 'Çektin o kadar bari sana tutunayım' Antalya’da patenci genç kızların bir kamyonetin arkasına tutunarak trafikte tehlikeli anlar oluşturması ve sürücüyle yaptığı pazarlık görenleri hayrete düşürdü.
29.09.2020 Gündem
Beyoğlu'nda asker uğurlama konvoyunda tehlikeli anlar
Beyoğlu'nda asker uğurlama konvoyunda tehlikeli anlar Beyoğlu'nda otomobillerden sarkarak asker uğurlama merasimi yapan kişiler hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye attı.
9.06.2020 Gündem
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri...
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri... Devriye gezen Rus aracının geçişini engelleyen Amerikan zırhlısının görüntüleri, şok etkisi yarattı.
20.02.2020 Dünya
Aracın bagajında seyahat etti! Görenlere 'yok artık' dedirtti
Aracın bagajında seyahat etti! Görenlere 'yok artık' dedirtti İstanbul’da trafikte seyreden bir aracın bagaj kısmında ayaklarını sarkıtarak seyahat eden bir kişiyi gören sürücüler şoke oldu. Hem kendi canını hem de diğer sürücüleri tehlikeye atan kişinin trafikte uzun süre seyrettiği görüldü.
10.10.2019 Gündem
E-5’te ölümüne geçiş!
E-5’te ölümüne geçiş! E-5 karayolunda bir yaya, akan trafiğe aldırmadan yolun karşısına geçti. Yayanın ölümüne geçişi cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
3.05.2019 Yaşam
Tehlikeli anlar! Küçük çocuk kapı açılır açılmaz...
Tehlikeli anlar! Küçük çocuk kapı açılır açılmaz... Ordu'da bir sitenin girişinde bulunan, kapalı otomatik demir kapının üzerinden içeriye geçmeye çalışan çocuk, kapının aniden açılmaya başlamasıyla zor anlar yaşadı. Eşofmanı demire takılarak düşme tehlikesi geçiren çocuk, çevredekiler tarafından kurtarıldı.
27.12.2018 Yaşam
İstanbul trafiğinde tehlikeli anlar
İstanbul trafiğinde tehlikeli anlar İstanbul'da E-5 Karayolunda sağanak yağmura aldırış etmeden hurda yüklü bir kamyonetin kasasında tehlikli yolculuk yapan üç kişi kameralara yansıdı.
13.09.2018 Yaşam
Tehlikeli anlar
Tehlikeli anlar Yurdal Sert, Bodrum tatiline devam ediyor.
24.08.2018 Magazin
Yok artık!
Yok artık! Minibüs, halatla bağladığı önündeki aracı geri geri çekerek Haliç Köprüsü’nden geçti
23.11.2017 Yaşam
Liselilerden korkutan kutlama! Canlarını hiçe saydılar
Liselilerden korkutan kutlama! Canlarını hiçe saydılar İstanbul Beşiktaş'ta özel bir lisenin öğrencileri, mezuniyetlerini lüks araç konvoyu eşliğinde kutladı. Araçların camlarına çıkarak sahil yolunda tur atan gençlerin, hem çevreye torpil attı hem de “drift” yaparak trafiği tehlikeye düşürdükleri anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Canlarını hiçe sayan gençler trafik polislerinin uyarılarına da aldırış etmeden tehlikeli kutlamalarına devam etti.
9.06.2017 Yaşam
İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ı taşıyan uçak acil iniş yaptı
İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ı taşıyan uçak acil iniş yaptı Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Küba'ya giden İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve ekibinin bulunduğu uçak motor arızası nedeniyle Washington'a acil iniş yaptı.
29.09.2021 Gündem
Metrobüs durağı doldu taştı, D-100'de araç çarptı
Metrobüs durağı doldu taştı, D-100'de araç çarptı ZEYTİNBURNU'nda metrobüs durağının dün yaşanan yoğunluğun ardından bu sabah da benzer görüntüler Merter Metrobüs durağında yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Yalancı Bahar 21. bölüm fragmanında Madhubala tehlikede!-izle
Yalancı Bahar 21. bölüm fragmanında Madhubala tehlikede!-izle Ekranların sevilen dizisi Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün ekrana gelecek olan Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu! Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...
30.06.2016 Magazin
İki at bir eşek şehri birbirine kattı
İki at bir eşek şehri birbirine kattı Kocaeli’nde bağlı oldukları kazıklardan kurtulan iki at, bir eşek şehri adeta birbirine kattı. D-100 ve TEM üzerinde sürücülere tehlikeli anlar yaşatan hayvanlar, gişelerden de kaçak geçiş yapınca uyarı alarmı çaldı.
2.06.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tehlikeli Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tehlikeli anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.