TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! TDCC sözleşmeli personel alımı kadro dağılımı ve şartları 2020
TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! TDCC sözleşmeli personel alımı kadro dağılımı ve şartları 2020 TCDD personel alımı yapacak. TCDD Taşımacılık A.Ş. 79 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 79 Makinist alımı yapacağını duyuran TCDD, başvuruları başladı. Başvururlar 13 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek. Peki, TCDD personel alımı şartları nelerdir? TDCC makinist alımı özel başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
15.06.2020 Personel Alımı
TCDD sözleşmeli personel alacak! TCDD sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TCDD sözleşmeli personel alımı ne zaman, şartları neler?
TCDD sözleşmeli personel alacak! TCDD sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TCDD sözleşmeli personel alımı ne zaman, şartları neler? Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek sözleşmeli makinistlerin şartları, yapılacak sınavların şekli ile sınav komisyonuna ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Peki, TCDD sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TCDD sözleşmeli personel alımı ne zaman, şartları neler? İşte TCDD sözleşmeli personel alıyor! TCDD sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TCDD sözleşmeli personel alımı başvuruları ile ilgili detaylar...
22.05.2020 Gündem