Tatlı Bela 107. yeni bölümünde ihaleyi kim kazanacak?
Tatlı Bela 107. yeni bölümünde ihaleyi kim kazanacak? Tatlı Bela 107. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Tatlı Bela'da inderjit Sarkar ihale için rakam belirlerken Shlok ve Astha bunu öğrenmeye çalışıyor. Peki başarılı olabilecekler mi? İhaleyi Agnihotri ailesi mi alacak? Hepsi bu akşam Tatlı Bela'nın yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 98. yeni bölümünde Niranjan ile Shlok karşılaşır!
Tatlı Bela 98. yeni bölümünde Niranjan ile Shlok karşılaşır! Tatlı Bela 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'da heyecanın dorukta olduğu yeni bir bölüm yaşanacak. Muhtaç duruma düşen Niranjan sonunda sevgili oğlu Shlok'a kavuşsa da onun gönlünü alması kolay olmayacaktır. Tüm gelişmeler bu akşam Tatlı Bela'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 19. bölümünde Shlok Astha'yı ailesi ile tehdit ediyor!
Tatlı Bela 19. bölümünde Shlok Astha'yı ailesi ile tehdit ediyor! Hint esintilerini yansıtan Tatlı Bela dizisi nefesler tutularak izleniyor. Bu akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan Tatlı Bela'da Shlok evden gitmek isteyen Astha'yı babasını hapse attırmakla tehdit edip zorla evde tutuyor. Tatlı Bela 19. bölümüyle bu akşam izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem