Tapuda yeni dönem! Değişiyor, artık herkes...
Tapuda yeni dönem! Değişiyor, artık herkes... Evi olan, ev alacak herkes için geçerli. Tapuda bir dönem sona eriyor. Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Karar uygulanmaya başladı. Artık ulaşılabiliyor. TAKBİS üzerinden bilgi alınabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdesini duyurmuştu. Uygulama pilot bölgede başladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, tapu siciline idareler tarafından konulan kamusal kısıtlamaların entegrasyonu ile taşınmazların bulunduğu yerlere ait "afet alanları, fay hatları, riskli bölgeler, sit alanları, çevre ve turizm alanları" gibi bilgilere isteyen herkesin ulaşabileceğini bildirdi.
18.03.2021 Gündem
Tapuda yeni dönem başlıyor! Değişiyor, artık...
Tapuda yeni dönem başlıyor! Değişiyor, artık... Evi olan ev almayı düşünen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Artık daha kolay hale geliyor. Erişime açılıyor.
2.03.2021 Gündem
Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak
Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak Vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerini e-Devlet üzerinden daha hızlı yapabilmesi için yüzde 50 olan dijitalleşme oranı 2020 sonuna kadar yüzde 70'e çıkarılacak.
12.07.2019 Ekonomi