Taktik

Taktik

Son dakika taktik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taktik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taktik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taktik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taktik gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.433 taktik haberi bulunmuştur. Tüm taktik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk havasına girdi
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk havasına girdi Trendyol Süper Lig’de final haftalarına girildi, Mauro Icardi gözünü şampiyonluğa dikti.
15.04.2024 Şampiy10
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
7.04.2024 Adana
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Şampiy10
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
23.03.2024 Adana
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'a kötü haber! Antalyaspor maçında yok
Beşiktaş'a kötü haber! Antalyaspor maçında yok Galatasaray’ın ardından Gaziantep FK’ya mağlup olan Beşiktaş yarın sahasında Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u yenerek moral bulmayı hedefliyor.
15.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.
15.03.2024 Trabzonspor
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
14.03.2024 Adana
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında Arnavutluk'un ilk NATO Taktik Hava Üssü'nün törenle açılmasının ardından Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk semalarında uçarak, ilk kez Arnavutluk Ordusu'nun envanterine girdi.
4.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Taktik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taktik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.