Takdir ve Teşekkür puan hesaplanma nasıl yapılır?
Takdir ve Teşekkür puan hesaplanma nasıl yapılır? Takdir ve Teşekkür Belgesi, öğrencilerin ilköğretim ve lise çağlarında başarılarını gösteren etkenlerdendir. Bu dönemlerde belli bir ortalamayı geçen ve başarılı olan öğrencilere okul yönetimi tarafından takdir ya da teşekkür belgesi verilir. Okulun bitmesine yaklaşmışken birçok öğrenci Takdir-Teşekkür hesaplamanın nasıl yapıldığını merak etmeye başladı.
29.09.2021 Gündem
Takdir – Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır?
Takdir – Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır? 2016-2017 eğitim öğretim yılının bitmesine az bir süre kaldı. Öğrencileri karne telaşı sarmış durumda. Öğrenciler son dönem sınavlarına girdikten sonra başarı puanlarının hesaplaması yapılacak ve başarı puanlarına göre de takdir belgesi ya da teşekkür belgesi verilecek. Takdir – teşekkür belgesi hesaplaması nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
Takdir- Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır?
Takdir- Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır? 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının bitmesine az bir süre kaldı. Okullar 9 Haziran Cuma günü kapanacak. Dönem sonu sınavlarının ardından öğrencilerin yılsonu başarı puanları belli olacak. Başarı puanlarına göre de takdir belgesi ve teşekkür belgesi verilecek. Peki, takdir-teşekkür belgesi hesaplaması nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
Takdir-Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır?
Takdir-Teşekkür belgesi hesaplama nasıl yapılır? 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sonuna gelirken öğrenciler tarafından karne heyecanı yaşanmaya başlandı. Yapılacak olan son dönem sınavlarının ardından öğrencilerin alacakları yıl sonu başarı puanları da belli olacak. Öğrenciler tarafından alınacak olan puana göre takdir belgesi ya da teşekkür belgesi verilecek. Takdir-teşekkür belgesi hesaplama işlemi nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem