Taison

Taison

Son dakika Taison haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taison ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taison haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taison

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taison gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 taison haberi bulunmuştur. Tüm taison haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Süper Lig
Shakhtar Donetsk 2-0 Real Madrid
Shakhtar Donetsk 2-0 Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid, Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'e 2-0 mağlup oldu, gruptan çıkma şansını zora soktu. Son maçlar öncesi iki takımın da 7 puanı bulunuyor.
1.12.2020 Şampiyonlar Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale Shakhtar ve Sevilla yükseldi
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale Shakhtar ve Sevilla yükseldi UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ve İspanya'nın Sevilla takımları, yarı finale yükseldi.
12.08.2020 Futbol
Ukrayna’da Taison'a ırkçılık şoku! Gözyaşlarını tutamadı...
Ukrayna’da Taison'a ırkçılık şoku! Gözyaşlarını tutamadı... Ukrayna Premier Lig’de haftanın maçında ırkçılık olayı geceye damga vurdu.
11.11.2019 Futbol
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi!
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.
27.11.2018 Şampiyonlar Ligi
CANLI! Devler Ligi'nde maç golle başladı
CANLI! Devler Ligi'nde maç golle başladı Devler Ligi'nde gecenin perdesi E ve F Grubunda oynanacak maçlarla açıldı.
19.09.2018 Şampiyonlar Ligi
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesi Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.
14.05.2018 Futbol
Anderson Talisca için şok açıklama!
Anderson Talisca için şok açıklama! Brezilya'da yayın yapan Radio Inconfidencia'nın muhabiri Leo Gomide, Anderson Talisca'nın durumunu yorumladı: Talisca'nın harika bir oyuncu olduğu gayet açık. Ama şu da gerçek ki Brezilya gibi kadrosunda birçok dünya yıldızını bulunduran bir ekibin parçası olmak bile büyük başarı. Rusya ve Almanya'ya karşı oynamadı ama adım attığı milli takımda kalıcı olmaya çalışmalı.
29.03.2018 Beşiktaş
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarında Rusya ve Almanya ile karşılaşacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda Beşiktaş'tan Anderson Talisca'ya da yer verildi.
12.03.2018 Futbol
Cengiz'in golü Roma'ya yetmedi!
Cengiz'in golü Roma'ya yetmedi! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Shakhtar Donetsk, sahasında Roma'yı 2-1 mağlup etti. Cengiz Ünder, Shakhtar filelerini de havalandırıp "Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç Türk futbolcu" unvanını aldı.
22.02.2018 Şampiyonlar Ligi
Giuliano Milli Takım'a çağırıldı
Giuliano Milli Takım'a çağırıldı Fenerbahçeli Giuliano, Brezilya Milli Takımı'ndan davet aldı. Sarı lacivertli oyuncu, Breziylaı'nın Japonya ve İngiltere ile yapılacak özel maçların aday kadrosunda yer aldı.
20.10.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin solu PSG'den
Fenerbahçe'nin solu PSG'den Taison’un, Shakhtar’a imza atmasıyla sağ kanat için kriz yaşayan Fenerbahçe, PSG’nin Las Palmas’a kiraladığı İspanyol Jese Rodriguez’i gündeme aldı.
31.05.2017 Fenerbahçe
Taison'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
Taison'dan Fenerbahçe'ye kötü haber Fenerbahçe'nin de istediği Brezilyalı futbolcu Taison, Shakthar Donetsk'le sözleşme yeniledi.
25.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hedef; Futbolda yeniden doğuş
Fenerbahçe'de hedef; Futbolda yeniden doğuş Obra ve askerleri, camiaya basketbolda spor tarihimizin en büyük başarısını yaşattı, Sarı- Lacivertliler’i uzun bir aradan sonra sokaklara döktü. Başkan Aziz Yıldırım’ın şimdiki hedefi yeni sezonda hem parkede hem yeşil zeminde zafer. Bunun için kollar zaten sıvanmıştı, operasyon da hızlandı.
24.05.2017 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan flaş karar! F.Bahçeliler şokta...
Aykut Kocaman'dan flaş karar! F.Bahçeliler şokta... Konyaspor'la Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan tecrübeli teknik adam, Sarı-Lacivertli taraftarları üzecek bir hamle yaptı.
19.05.2017 Fenerbahçe
Transferde hareketli zamanlar! 3 yıldız birden...
Transferde hareketli zamanlar! 3 yıldız birden... 10 numaraya Brezilyalı futbolcu Taison'ı düşünen Beşiktaş, sol kanat için de Dudu’ya teklif götürdü. Kartal, Vida için de görüşmeleri yeniden başlattı.
18.05.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin gizli aşkı!
Fenerbahçe'nin gizli aşkı! Golcü arayışında Taison, Balotelli, Smolov gibi isimlerle anılan Fenerbahçe, sürpriz bir şekilde çözümü yurt içinden de bulabilir.
17.05.2017 Fenerbahçe
Taison transferi an meselesi
Taison transferi an meselesi Yaz döneminde hücum hattını zenginleştirmesi beklenen F.Bahçe, Shakhtar Donetsk’le olan kontratı 2017’nin aralık ayında bitecek Taison’da mutlu sona çok yaklaştı.
16.05.2017 Fenerbahçe
İlk teklif iletildi! Fenerbahçe'den bomba transfer
İlk teklif iletildi! Fenerbahçe'den bomba transfer Sunderland'in Lens için yüksek bonservis isteğine karşılık Fenerbahçe, Olympic Lyon'daki sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Rachid Ghezzal'a menajeri aracılığıyla teklif yaptı.
13.05.2017 Fenerbahçe
"KOCAMAN" transferlerle geliyor! 2'si tamam
"KOCAMAN" transferlerle geliyor! 2'si tamam Yeni sezona Aykut Kocaman ile başlamak için düğmeye basan ve Fenerbahçe'de transferde de adeta taarruza kalktı.
11.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş Lens kararı!
Fenerbahçe'den flaş Lens kararı! Gelecek sezon planlamasını şekillendiren sarı lacivertliler, Jeremain Lens’i listeden çıkardı. Ayrıca Sarı-Lacivertliler’in transferdeki en önemli hedeflerinden biri olan Taison, sosyal medyada taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe cephesi, İngiltere çıkarmasından 3 müjdeli haberle dönüp operasyonun ilk ayağını bitirme hedefinde.
11.05.2017 Fenerbahçe
Aykut Kocaman: Taison ve Clichy ben gelmeden bitsin!
Aykut Kocaman: Taison ve Clichy ben gelmeden bitsin! Yeni sezondan itibaren Sarı-Lacivertliler’in başına geçmesi beklenen başarılı teknik adamın, Clichy ve Taison transferlerini mutlaka isteyerek, “Önceliğimiz onlar olsun” dediği öne sürüldü.
7.05.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş transferdeki kozu Lucescu!
Beşiktaş transferdeki kozu Lucescu! Beşiktaş Shakhtar Donetsk’li Taison’u transfer etmek için F.Bahçe ile yarışa girdi.
5.05.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin büyük planı: Gomez ve Taison
Fenerbahçe'nin büyük planı: Gomez ve Taison Sarı-lacivertli yönetimin ana hedefi orta saha… Mehmet Ekici’ye rağmen, Beşiktaş’ta bu sezon harikalar yaratan Talisca tarzında bir oyuncu alınarak, rekabet diri tutulacak.
28.04.2017 Galatasaray
Fenerbahçe'de operasyon zamanı!
Fenerbahçe'de operasyon zamanı! Sarı-Lacivertliler, yeni sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için çalışmalara başlamıştı. Yönetim, 23 Nisan Pazar günkü Arena’da oynanacak Galatasaray derbisinden sonra ilk bombaları patlatmak için düğmeye basacak. Arsenal’li David Ospina, Shakhtar Donetsk’li Taison ve Dinamo Kiev’li Yarmolenko listenin ilk sırasında.
17.04.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Taison ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taison haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.