Survivor Oyun

Survivor Oyun

Son dakika Survivor oyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor oyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor oyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Oyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor oyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 survivor oyun haberi bulunmuştur. Tüm survivor oyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da 'gıybet masası' sözleri Nefise'yi çıldırttı: Açtırma bayramlık ağzımı!
Survivor'da 'gıybet masası' sözleri Nefise'yi çıldırttı: Açtırma bayramlık ağzımı! Survivor'da her geçen gün gerilimin dozu biraz daha artıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Ertuğ'un "Geldik gıybete. Gıybet masası kuralım" sözleri Nefise'yi çıldırttı. "Gıybet masasına gidelim diye bir şey dedim mi?" ifadelerini kullanan genç yarışmacı, "Yazıklar olsun sen ne kadar yalancı bir insansın" sözleriyle Ertuğ'a çıkıştı. Tartışma Survivor oyun alanında gerilime neden oldu. Nefise "Açtırma bayramlık ağzımı!" diyerek yarışmacı arkadaşına gözdağı verdi.
7.05.2023 Magazin
Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu! 'Senin için yarışmayı bırakırım'
Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu! 'Senin için yarışmayı bırakırım' Survivor All Star heyecanlı bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Mücadele öncesi Mert ve Sude oyun alanında bir konuşma gerçekleştirdi. Mert, Sude'ye "Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım." dedi.
7.02.2022 Magazin
Acun Ilıcalı hiç yapılmayanı yaptı! Survivor All Star 2022'ye bakın nasıl giriş yaptı
Acun Ilıcalı hiç yapılmayanı yaptı! Survivor All Star 2022'ye bakın nasıl giriş yaptı Survivor All Star 2022 sezonu, ilk bölümüyle TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Acun Ilıcalı, iddialı yarışmacıların ter dökeceği yeni sezona yine görkemli bir giriş yaptı.
15.01.2022 Magazin
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar!
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar! Survivor 2017'de Kıbrıs'a gidecek isimlerin belli olmasından sonra yarışmacılar Dominik'te kaldıkları adada her şeyi yakarak veda etti. İşte Survivor'da yaşananlar...
20.06.2017 Magazin
İlhan Mansız'dan kötü haber! Bıraktı...
İlhan Mansız'dan kötü haber! Bıraktı... Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışan İlhan Mansız, hayranlarını korkuttu. İşte Survivor 2017'nin favorilerinden İlhan Mansız'ın yaşadığı sakatlık...
25.05.2017 Magazin
Canlı yayında gerçeği açıkladı! Survivor Sema ve Pınar...
Canlı yayında gerçeği açıkladı! Survivor Sema ve Pınar... 'Survivor 2017'de ünlüler takımında mücadele eden Sema Apak ile Pınar Saka'nın, sanılanın aksine eskiden arkadaş olmadığı iddia edildi. İşte Survivor yarışmacılarıyla ilgili gerçek...
14.04.2017 Magazin
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim...
İşte Survivor'da istenmeyen o iki isim... Survivor'da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Elemeye kalan isimler belli oldu. İşte o isimler...
2.04.2017 Magazin
Survivor Adem: Açım ama açgözlü değilim!
Survivor Adem: Açım ama açgözlü değilim! 'Survivor 2017'de bu hafta üst üste 4 oyun kazanan ünlüler takımında önce coconut ardından yemek tartışması yaşandı.
29.03.2017 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi!
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Peki, 18 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
19.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu!
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta! Kırmızı ve Mavi takım arasında kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Gizem'in oyun esnasındaki kazası kaşının yarılmasına neden oldu. Ilıcalı, Yunus Emreye 3 ödül cezesı verdi ve 'Hareketlerin bize uymuyor, seni zorla tutmuyoruz istersen gidebilirsin' diyerek sert bir dille uyardı. Peki, Survivor 13 Şubat 2024 Salı dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı, son eleme adayı kim oldu?
14.02.2024 Magazin
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi!
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi! Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Avatar Atakan ve Hakan Hatipoğlu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Yasin'in oyun sırasında sakatlanması merak konusu oldu. Peki, 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 12 Şubat Pazartesi günü Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler...
13.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu Survivor All Star'da yeni bölümü TV 8 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde Kırmızı takımda bir önceki gün yaşanan konseyin verdiği gerginlik vardı. Kıran kırana geçen oyun sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Peki 28 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
29.01.2024 Magazin
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da oyunlar devam ediyor. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği oyun kıran kırana geçti. Konsey toplandı ve yine aynı ikili karşı karşıya geldi. Turabi, iddialarının arkasında durdu; Sercan, "Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve 15 Ocak eleme adayı...
16.01.2024 Televizyon
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu!
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu! Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık ve düello oyunları sonucunda Doğukan Manço adaya veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise bugün oynandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Öte yandan Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni oyun sistemini paylaştı.
14.01.2024 Magazin
Survivor'da kader belirleyen düello: Düellolar nasıl oynanacak, eleme adayı nasıl belirlenecek?
Survivor'da kader belirleyen düello: Düellolar nasıl oynanacak, eleme adayı nasıl belirlenecek? Her akşam tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024'te bu sene bambaşka bir format yaşanıyor. Halk oylamasının olmadığı, yalnızca performansa dayalı bir oyun haline gelen yarışmada, kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Ancak bu yıl ilk kez düellolar da yapılacak. Seyircinin aklında ise, "düellolar nasıl oynanacak, düelloyu kazanan eleme potasından kurtulacak mı? İşte detayşar...
4.01.2024 Gündem
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 9 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında geçen kıran kırana oyun sonrası konseyde yeni eleme adayı belirleniyor. Haftanın eleme adayları Ertuğ, Buse ve Kürşat olmuştu. Peki 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
9.05.2023 Televizyon
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 6 Nisan Survivor ödülü kim kazandı?
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 6 Nisan Survivor ödülü kim kazandı? Survivor 2023'te ödül oyunu heyecanı devam ediyor. 6 Nisan Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı sorusu da merak edilmeye başlandı. Mavi ve Kırmızı takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümünde Survivor Merve Asena arasında yaşanan gerilim damga vuruyor.
6.04.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 2 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorgusu da devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ederken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sakatlıklar ve tartışmalar yaşandı. Survivor Asena'nın Ertuğ ile sürekli uğraşmasıyla başlayan oyun, Survivor Aziz Dilber'in kafasından sakatlık yaşaması yeni bölüme damga vurdu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
2.04.2023 Magazin
Survivor'da ortalığı karıştıran şiddet olayı! Tepki yağdı, Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı
Survivor'da ortalığı karıştıran şiddet olayı! Tepki yağdı, Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı 'Survivor 2023'ün 30 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümü, şoke eden bir görüntüye sahne oldu. Yarışmada birçok kişiyle tartışma yaşayan Asena Demirbağ, bu kez Ertuğ Onur Yaşlıoğlu ile karşı karşıya geldi. Ertuğ'un kaybettiği oyun sonrası eliyle rakibinin karın boşluğuna vurmasına ise tepki yağdı.
31.03.2023 Magazin
Asena ve Merve kavga görüntüleri ortalığı karıştırdı! Survivor 2023'te bu karar ilk kez alındı
Asena ve Merve kavga görüntüleri ortalığı karıştırdı! Survivor 2023'te bu karar ilk kez alındı Asena ve Merve kavgası Survivor 2023'te bir ayrılık daha yaşattı. Geçtiğimiz gün Survivor Kardelen'in oyun alanından yemek çalması sonrası Gönüllüler takımı karıştı. Mavi takımda yer alan Survivor Asena ve Merve'nin kavga görüntüleri sonrası adada bir ayrılık daha yaşandı.
10.03.2023 Televizyon
Survivor Kardelen yemeği çaldı, savunması güldürdü! Survivor 2023'te Gönüllüler takımı birbirine girdi
Survivor Kardelen yemeği çaldı, savunması güldürdü! Survivor 2023'te Gönüllüler takımı birbirine girdi Survivor 2023'te heyecan tam gaz devam ediyor. Survivor Kardelen'in oyun alanından yemek çaldığının anlaşılması sonrası konseyde ilginç anlar yaşandı. Gönüllüler takımının kendisini ihbat ettiğini düşünen yarışmacı kendini savunurken izleyenleri de çıldırttı.
9.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Oyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor oyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.