Survivor 2023 finalistleri kim oldu? 13 Haziran Survivor şampiyon adayları kimler oldu?
Survivor 2023 finalistleri kim oldu? 13 Haziran Survivor şampiyon adayları kimler oldu? Survivor 2023 finalistleri belli oldu. 13 Haziran Survivor finalinde iki isim şampiyon olmak için yarışacak. Kuruçeşme Arena'da düzenelenen yarı final akşamında Ertuğ, Yusuf, Özgür ve Nefise Survivor şampiyonu olmak için yarıştı. Bu kez parkurda değil stüdyoda karşı karşıya geldiler. Peki Survivor 2023 finalistleri kimler oldu? Survivor şampiyonu kim oldu? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya olay hareket! Nefise küfür etti arkasını getirmedi!
Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya olay hareket! Nefise küfür etti arkasını getirmedi! Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya organize hareket geldi. Mavi ve kırmızı takım arasında oynanan ödül oyununda Survivor Nefise Karatay ve Cansu Tuman karşı karşıya geldi. Oyunu Nefise aldı ancak asıl hareket bundan sonra başladı. Sakatlandı numarası yapan Nefise, Osman Can'dan yardım istedi. Bu sırada Ertuğ ve Cansu'nun yardım önerisini geri çeviren yarışmacı asıl hareketi de bundan sonra yaptı.
7.04.2023 Televizyon
Survivor Nefise'ye lakabı Murat Eken taktı! Sayı kaybeden Nefise çılgına döndü
Survivor Nefise'ye lakabı Murat Eken taktı! Sayı kaybeden Nefise çılgına döndü Survivor 2023'te Nefise'nin lakabı belli oldu. 5 Mart Survivor dokunulmazlık oyununda sayıyı kaybeden Survivor Nefise Karatay çılgına döndü. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana süren mücadelede gerginlik vardı. Parkurda hızını alamayan Nefise'yi Survivor Murat Eken durdurdu. Cazgırlık tartışması uzun süre sürdü.
6.03.2023 Televizyon