Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor!
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor! Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olarak başlayan yarışmada çekilenler oldu, elenenler oldu. Hatta diskalifiye edilenler oldu. Ancak ilk Ünlüler kadrosundan bir tek o yola devam etti. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelelerin devam ettiği yarışmada şampiyonluğun en büyük adayı, Gönüllüler takımındaki rakibini beklemeye başladı.
5.05.2023 Televizyon
Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya olay hareket! Nefise küfür etti arkasını getirmedi!
Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya olay hareket! Nefise küfür etti arkasını getirmedi! Survivor 2023'te Nefise ve Osman Can'dan Cansu'ya organize hareket geldi. Mavi ve kırmızı takım arasında oynanan ödül oyununda Survivor Nefise Karatay ve Cansu Tuman karşı karşıya geldi. Oyunu Nefise aldı ancak asıl hareket bundan sonra başladı. Sakatlandı numarası yapan Nefise, Osman Can'dan yardım istedi. Bu sırada Ertuğ ve Cansu'nun yardım önerisini geri çeviren yarışmacı asıl hareketi de bundan sonra yaptı.
7.04.2023 Televizyon
Survivor Cansu Tuman kimdir, ne iş yapıyor? Cansu Tuman kaç yaşında, hangi takımda?
Survivor Cansu Tuman kimdir, ne iş yapıyor? Cansu Tuman kaç yaşında, hangi takımda? Survivor 2023 yarışmacısı olan Cansu Tuman hakkında araştırmalar hız kazandı. Ünlüler kadrosunda yer alan Cansu Tuman kimdir sorusu da gündem oldu. Performansı merakla takip edilen oyuncunun özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Survivor Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında?
26.03.2023 Televizyon