Sürpriz Talip

Sürpriz Talip

Son dakika sürpriz talip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz talip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz talip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Talip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz talip gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 sürpriz talip haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz talip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.01.2024 Şampiy10
Nelsson, Angelino derken bomba transfer patladı! Okan Buruk'u yıkan ayrılık haberi
Nelsson, Angelino derken bomba transfer patladı! Okan Buruk'u yıkan ayrılık haberi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezon başında Fenerbahçe ile Galatasaray'ı peşine takan yıldız isim tercihini sarı-kırmızılılardan yana kullanmıştı. Galatasaray'da inişli çıkışlı bir performans sergileyen yıldıza sürpriz talip çıktı. İşte detaylar...
19.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızına sürpriz talip! Icardi'nin parası çıkacak
Galatasaray'ın yıldızına sürpriz talip! Icardi'nin parası çıkacak Galatasaray son dakika transfer sürprizi... Galatasaray son dakika transferlerine hız verirken bir de teklif gelen oyunculara odaklanmış durumda. Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna İngiltere'den talip çıktı. Galatasaray genç oyuncusu için 25 milyon euro istiyor. Eğer olursa Galatasaray'ın kasası dolacak. 10 milyon euroya transfer edilen Icardi'nin de parası çıkmış olacak. İşte son dakika transferinin detayları...
30.07.2023 Galatasaray
Euroleague'de Fenerbahçe kaybetti! Eski Galatasaraylı Dee Bost'tan Türkçe mesaj
Euroleague'de Fenerbahçe kaybetti! Eski Galatasaraylı Dee Bost'tan Türkçe mesaj EuroLeague 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda DLC Asvel ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe mücadeleyi kaybederken eski Galatasaraylı Dee Bost'un sözleri dikkat çekti.
27.01.2023 Basketbol
Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun'a Belçika'dan sürpriz talip
Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun'a Belçika'dan sürpriz talip Fenerbahçe ve Milli Takım'ın golcü ismi Serdar Dursun'a KV Mechelen talip oldu. Belçika ekibi milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.
26.01.2023 Fenerbahçe
Barış Alper Yılmaz'a sürpriz talip! Menajeri resmen açıkladı
Barış Alper Yılmaz'a sürpriz talip! Menajeri resmen açıkladı Bu sezon yapılan transferlerle birlikte Galatasaray'da pek de forma şansı bulamayacak gibi gözüken Barış Alper Yılmaz için Krylya Sovetov devreye girdi.
7.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman'a sürpriz talip!
Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman'a sürpriz talip! Galatasaray'ın genç yıldız adayı Hamza Akman'a Avusturya'nın SV Ried takımı talip oldu. Kiralık - oynama garantili teklif yapıldı. Son kararı Okan Buruk verecek.
4.08.2022 Galatasaray
Kim Min-Jae'den sonra Fenerbahçe'nin kalbi de gidiyor! Yıldız futbolcuya sürpriz talip: Jorge Jesus resmen yıkıldı
Kim Min-Jae'den sonra Fenerbahçe'nin kalbi de gidiyor! Yıldız futbolcuya sürpriz talip: Jorge Jesus resmen yıkıldı Son dakika transfer haberleri. Kim Min-Jae'den sonra Fenerbahçe'nin kalbi de gidiyor. Yıldız futbolcuya sürpriz talip çıktı. Jorge Jesus resmen yıkıldı. Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon transfer edilen Kim Min-Jae'nin Rennes'e imza atacağı sırada devreye girerek oyuncuyla anlaşmaya varan İtalya Ligi Serie A devi Napoli, sarı - lacivertlilerden bir yıldıza daha kancayı attı. Son dakika transfer haberinin tüm detayları...
21.07.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'a ilaç olacaktı! Dev transfere sürpriz talip engeli...
Galatasaray'a ilaç olacaktı! Dev transfere sürpriz talip engeli... Transferde son dakika gelişmesi. Son transfer haberlerine göre, son dönemde adı Galatasaray'la anılan Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'e sürpriz bir talip çıktı. İşte Galatasaray'ın listesindeki isme gelen transfer teklifi...
15.06.2022 Galatasaray
Dev kulüp kesenin ağzını açtı! Fenerbahçe'nin yıldızı artık yolcu...
Dev kulüp kesenin ağzını açtı! Fenerbahçe'nin yıldızı artık yolcu... Transferlerde son dakika gelişmesi. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna sürpriz talip çıktı. Fenerbahçe'ye geçen sezon başında Çin'in BJ Guoan takımından transfer olan Kim Min-Jae, sarı lacivertlilerde sergilediği performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine girdi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.06.2022 Fenerbahçe
Kenan Karaman'a Süper Lig'den sürpriz talip
Kenan Karaman'a Süper Lig'den sürpriz talip Beşiktaş'ta yeteri kadar forma şansı bulamayan Kenan Karaman'a Giresunspor talip oldu.
5.01.2022 Beşiktaş
Herkes Fransa Ligi derken Mostafa Mohamed'e sürpriz talip
Herkes Fransa Ligi derken Mostafa Mohamed'e sürpriz talip Adı sık sık Fransız ekipleriyle anılan Mostafa Mohamed için İtalyan devi devreye girdi.
19.11.2021 Galatasaray
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ljajic için Yunan kulübü PAOK girişimlere başladı.
31.08.2021 Beşiktaş
Galatasaray'dan dev kulübe Taylan Antalyalı yanıtı
Galatasaray'dan dev kulübe Taylan Antalyalı yanıtı Galatasaray, Taylan Antalyalı'ya talip olan Atalanta'ya 'satmayı düşünmüyoruz' yanıtı verdi.
29.08.2021 Galatasaray
Samatta'ya sürpriz talip!
Samatta'ya sürpriz talip! Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Samatta için Lens devreye girdi.
2.07.2021 Fenerbahçe
Ve Tyler Boyd gidiyor
Ve Tyler Boyd gidiyor Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tyler Boyd Wellington Phoenix'e transfer oluyor...
13.10.2020 Beşiktaş
Younes Belhanda'ya sürpriz talip! Galatasaray teklifi kabul etti...
Younes Belhanda'ya sürpriz talip! Galatasaray teklifi kabul etti... Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Younes Belhanda için Brezilya takımı Gremio'dan teklif geldiği iddia edildi.
28.08.2020 Galatasaray
Necip Uysal'a Süper Lig'den sürpriz talip
Necip Uysal'a Süper Lig'den sürpriz talip Beşiktaş'ta gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz kesinleşmeyen Necip Uysal'ı Alanyaspor transfer etmek istiyor.
25.07.2020 Beşiktaş
Loris Karius'a sürpriz talip
Loris Karius'a sürpriz talip Fransa Ligue 1 ekibi Montpellier, Loris Karius'u transfer etmek istiyor.
22.07.2020 Futbol
Hasan Ali Kaldırım'a sürpriz talip
Hasan Ali Kaldırım'a sürpriz talip Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ın durumu merakla bekleniyor. Bir sol bek transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de, duruma göre Hasan Ali de kadroda tutulacak. Kanarya'nın teklifini bekleyen Hasan Ali'ye Galatasaray'ın ardından Süper Lig'den flaş bir talip daha çıktı.
16.05.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Larin piyangosu!
Beşiktaş'a Larin piyangosu! Beşiktaş'ın Orlando City'den kadrosuna kattığı ama beklenen verimi alamadığı için Belçika ekiplerinden Zulte Waregem'e kiralık olarak gönderilen Cyle Larin'e sürpriz talip çıktı. İngiliz ekibi Leeds United, Kanadalı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.
20.03.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Talip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz talip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.