Sürpriz Karar

Sürpriz Karar

Son dakika sürpriz karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.897 sürpriz karar haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Derbi öncesi kadrolarla ilgili sürpriz karar!
Derbi öncesi kadrolarla ilgili sürpriz karar! Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dolmabahçe'deki kritik derbi öncesi Fernando Santos ile Okan Buruk muhtemel 11'lerini belirledi.
3.03.2024 Şampiy10
Sparta Prag-Galatasaray maçı öncesi Okan Buruk'tan sürpriz karar! İlk 11'i belirledi
Sparta Prag-Galatasaray maçı öncesi Okan Buruk'tan sürpriz karar! İlk 11'i belirledi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, son 16 play-off turu rövanş maçında Sparta Prag deplasmanına konuk olacak. İlk maçı 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar, Çekya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde ederek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kritik karşılaşma öncesi sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. İşte Galatasaray'ın Sparta Prag maçı muhtemel 11'i...
22.02.2024 Galatasaray
İsmail Kartal'dan 6 yıldıza birden kesik! Cengiz Ünder derken ilk 11 için sürpriz karar
İsmail Kartal'dan 6 yıldıza birden kesik! Cengiz Ünder derken ilk 11 için sürpriz karar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, H Grubu'ndaki ikinci maçına çıkıyor. Sarı-lacivertliler, perşembe günü Slovak ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, kritik karşılaşma öncesi flaş bir karar aldı.
3.10.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Okan Buruk'tan sürpriz karar! Son taktik provada denedi
Galatasaray'da Okan Buruk'tan sürpriz karar! Son taktik provada denedi Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla devam eden Galatasaray bu akşam Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde Teknik Direktör Okan Buruk'un sürpriz bir plana sahip olduğu öğrenildi.
23.04.2023 Galatasaray
Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023? Torba yasada astsubaylara tazminat var mı, astsubayların ek göstergesi yükselecek mi, emekli astsubaylara görev tazminatı verilecek mi?
Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023? Torba yasada astsubaylara tazminat var mı, astsubayların ek göstergesi yükselecek mi, emekli astsubaylara görev tazminatı verilecek mi? 18 maddelik yeni torba yasanın detayları sorgulanıyor. Torba yasayla en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyelerine zam, geçici işçilere kadro konuları gündeme geldi. 2. torba yasanın maddeleri sorgulanırken “Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Torba yasada astsubaylara tazminat var mı? İşte Astsubaylara tazminat hakkında son durum...
30.03.2023 Çalışma Hayatı
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Ünlü türkücü Sevcan Orhan’dan sürpriz karar! İşte yeni mesleği...
Ünlü türkücü Sevcan Orhan’dan sürpriz karar! İşte yeni mesleği... Geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülenen Sevcan Orhan, gazeteciler ile sohbet etti. Oyunculuk denemesi yapmak için hazırlıkları olduğunu ifade eden Sevcan Orhan, "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.
12.07.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Ve Burak Yılmaz bombası patlıyor! Büyük sürpriz
Ve Burak Yılmaz bombası patlıyor! Büyük sürpriz Adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi MLS oluyor...
1.04.2022 Fransa
Survivor'da sürpriz karar! Acun Ilıcalı açıkladı....
Survivor'da sürpriz karar! Acun Ilıcalı açıkladı.... Survivor'da bu sene ilk defa uygulanmaya başlayan 'sürgün kampı' uygulaması hakkında Acun Ilıcalı yeni bir karar aldıklarını duyurdu. Ilıcalı, sürgün kampının devam edeceğini açıkladı ve bu kararı yeni bölümdeki konseyde yarışmacılara duyuracaklarını söyledi. Acun Ilıcalı daha önce ise sürgün kampının sadece ilk haftaya özel olduğunu ve devamının gelmeyeceğini söylemişti.
19.01.2022 Magazin
Fatih Terim'den sürpriz karar! Galatasaray sonrası yeni adres, detaylar belli oldu
Fatih Terim'den sürpriz karar! Galatasaray sonrası yeni adres, detaylar belli oldu Galatasaray Kulübü'nde teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda bu şok karar sonrası Başkan Burak Elmas yeni teknik direktörü açıkladı. Fatih Terim'in vedası sonrası Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu. Sarı-kırmızılılarda 4'üncü dönemi sona eren Fatih Terim'in yeni yol haritası belli oldu. İşte Fatih Terim'in önündeki 3 ihtimal...
12.01.2022 Galatasaray
A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Sürpriz karar
A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Sürpriz karar A Milli Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.
5.11.2021 Futbol
Milyonlarca araba sahibini kapsıyor! Trafik sigortasında sürpriz karar
Milyonlarca araba sahibini kapsıyor! Trafik sigortasında sürpriz karar Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araba sahibinin mağdur olmasını sağlayan tazminat hesaplamasıyla ilgili bazı maddeler kanun teklifinden çıkartıldı. Türkiye Sigorta Birliği (TSB) tarafından yapılan açıklamada, trafik sigortası tazminat hesaplamalarındaki net olmayan hususların yol açtığı belirsizliğin ortadan kaldırılmasının tüm taraflara fayda sağlayacağı belirtildi. İşte tüm detaylar...
21.05.2021 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan sürpriz karar! Mert Hakan...
Emre Belözoğlu'ndan sürpriz karar! Mert Hakan... Yeni Malatya maçında oyuna sonradan giren ve etkili bir görüntü çizen Mert Hakan Yandaş ile Emre Belözoğlu yakından ilgileniyor. Mert Hakan’ın yarınki Gaziantep maçında 11’de başlamasının sürpriz olmayacağı ifade ediliyor.
11.04.2021 Fenerbahçe
Rojda Demirer-Ulaş Kıyak çiftinden sürpriz karar!
Rojda Demirer-Ulaş Kıyak çiftinden sürpriz karar! Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak, evlilik yolunda ilk adımı attı.
14.01.2021 Magazin
Seçimi kaybeden Mustafa Akıncı'dan sürpriz karar!
Seçimi kaybeden Mustafa Akıncı'dan sürpriz karar! Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ikinci turunda yüzde 48.26 ile kaybeden Mustafa Akıncı, seçimin galibi Ersin Tatar'ı tebrik etti. Akıncı ayrıca "Bu sonuçlar 45 yıllık siyasi hayatımın sonudur. Halkımıza hayırlı olsun" dedi
18.10.2020 Dünya
Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan sürpriz karar!
Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan sürpriz karar! Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile stüdyoya girdi. Doğulu’nun yeni çıkaracağı albümle yakından ilgilenen oyuncu, hayranlarına bir de sürpriz yapacak.
15.10.2020 Magazin
Mesut Özil'e büyük şok! Sürpriz karar
Mesut Özil'e büyük şok! Sürpriz karar Mesut Özil, Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi listesine dahil edilmedi.
7.10.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.