Süper Lig maçları ücretsiz mi, lig maçları hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Süper lig maçları ne zamana kadar şifresiz, maçlar şifresiz nasıl izlenir, maçları hangi siteden izleyebilirim?
Süper Lig maçları ücretsiz mi, lig maçları hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Süper lig maçları ne zamana kadar şifresiz, maçlar şifresiz nasıl izlenir, maçları hangi siteden izleyebilirim? Süper Lig maçlarına 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Ertelenen Süper Lig maçlarının başlamasına yakında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig maçlarının iki hafta boyunca şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Süper Lig maçları, BeIN Media Group tarafından geliştirilen TOD TV üzerinden ücretsiz ve şifresiz izlenilebilecek. Peki, Süper Lig Maçları şifresiz nasıl izlenecek? Süper Lig maçları bugün şifresiz mi, hangi kanalda verilecek, nereden izlenir?
11.03.2023 Şampiy10
Süper Lig maçları hangi kanalda, Tod Süper Lig şifresiz mi? Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlıyor, bugün mü, maçlar şifresiz ve ücretsiz nasıl izlenecek?
Süper Lig maçları hangi kanalda, Tod Süper Lig şifresiz mi? Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlıyor, bugün mü, maçlar şifresiz ve ücretsiz nasıl izlenecek? Süper Lig'de 24. hafta bu akşam oynanacak Alanyaspor-Başakşehir maçı ile açılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilen Süper Lig'de maçları kaldığı yerden devam ediyor. Omuz Omuza Yardım Kampanyası gecesinde Mehmet Muharrem Kasapoğlu iki hafta süre ile Süper Lig maçlarının ücretsiz yayımlanacağı müjdesini verince, taraftarlar Süper Lig maçları ücretsiz mi, şifresiz mi yayımlanacak, hangi kanalda? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Süper Lig maçları şifresiz mi, hangi kanalda? Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenecek? TOD TV'ye nasıl üye olunur, indirilir?
3.03.2023 Şampiy10
Süper Lig'de 24. ve 25. hafta tüm maçlar şifresiz yayınlanacak! 3-13 Mart Süper Lig maçları şifresiz oldu
Süper Lig'de 24. ve 25. hafta tüm maçlar şifresiz yayınlanacak! 3-13 Mart Süper Lig maçları şifresiz oldu Süper Lig 24. ve 25. hafta maçları şifresiz yayınlanacak. Omuz Omuza kampanyasına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan karara göre beinSports, 3-13 Mart 2023 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlama kararı aldı.
1.03.2023 Futbol