Stoke City

Stoke City

Son dakika stoke city haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stoke city ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stoke city haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stoke City

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stoke city gelişmeleri de dahil olmak üzere 778 stoke city haberi bulunmuştur. Tüm stoke city haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.03.2024 İddaa
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.03.2024 İddaa
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu Hull City ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Emin Bayram'ın son görüntüsü teknik heyeti oldukça sevindirdi.
6.07.2023 Galatasaray
Luyindama'dan sonra bir ayrılık daha! Tıpkı Merih Demiral gibi o da Portekiz Ligi'ne gidiyor
Luyindama'dan sonra bir ayrılık daha! Tıpkı Merih Demiral gibi o da Portekiz Ligi'ne gidiyor Dün Luyindama'nın sözleşmesini fesheden Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıya dayanmış durumda. Geride bıraktığımız sezon ligde sadece 7 maçta forma giymesine karşın Stoke City'den transfer teklifi alan oyuncunun tercihini Portekiz Ligi'nden yana yapacağı kaydedilirken, genç futbolcunun kariyerinde tıpkı Merih Demiral gibi yol haritası çizeceği bildirildi.
5.07.2023 Galatasaray
Ndiaye'den sonra bir sürpriz transfer daha! Okan Buruk'un 7 maç oynattığı 20 yaşındaki stopere 7 milyon euro teklif ettiler
Ndiaye'den sonra bir sürpriz transfer daha! Okan Buruk'un 7 maç oynattığı 20 yaşındaki stopere 7 milyon euro teklif ettiler 2018'in Ocak ayında 16 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Badou Ndiaye'yi transfer eden Stoke City bir kez daha Sarı Kırmızılı kulübün kapısını çaldı. Geride bıraktığımız sezonda sadece 7 maçta forma giyen 20 yaşındaki futbolcu için 7 milyon euro'yu gözden çıkaran İngilizlerin bu transferi satın alma opsiyonuyla bitirmeyi planladıkları öğrenilirken, yönetimin düşünmek için zaman istediği bildirildi.
3.07.2023 Galatasaray
Real Madrid ve PSG'nin efsane ismi Ankaragücü ile imzaladı!
Real Madrid ve PSG'nin efsane ismi Ankaragücü ile imzaladı! Ankaragücü, transferde bomba bir hamle yaptı ve bir dönem Real Madrid, PSG gibi takımların formalarını giyen 29 yaşındaki İspanyol forvet Jese Rodriguez'i kadrosuna kattığını açıkladı.
28.06.2022 Ankaragücü
İnter, Liverpool, Lyon hiçbirinde yapamadı! Burak Elmas - Fatih Terim yeni 10 numarasını buldu!
İnter, Liverpool, Lyon hiçbirinde yapamadı! Burak Elmas - Fatih Terim yeni 10 numarasını buldu! Daha önce Liverpool, İnter, Stoke City gibi takımlarda forma giyen yıldız futbolcunun Lyon'da da beklenen patlamayı yapamaması üzerine Galatasaray 30 yaşındaki 10 numarayı transfer listesinin 1 numarasına yazdı. İşte Fatih Terim'in istediği o yıldız...
31.12.2021 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere başka birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
27.10.2021 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
1.10.2021 İddaa
Ozan Tufan ilk kez forma giydi Watford 3 yedi
Ozan Tufan ilk kez forma giydi Watford 3 yedi İngiltere Lig Kupası 3. tur maçında Championship ekiplerinden Stoke City ile karşılaşan Ozan Tufan Tufan'lı Watford dişli rakibine 3-1 kaybetti.
22.09.2021 İngiltere
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi Süper Lig’de 2021/2022 sezonunun başlamasına sadece 1 gün kalırken, Misli.com ekibinden Serkan Çalışır, 4 büyüklerin sezon öncesi durumlarını, transferlerini ve geçen sezonki sayısal performanslarını sizler için değerlendirdi.
12.08.2021 İddaa
Trabzonspor'un tek derdi Cornelius!
Trabzonspor'un tek derdi Cornelius! Trabzonspor, Serie A'da Parma forması giyen Danimarkalı golcü Cornelius için gözünü karattı.
7.05.2021 Trabzonspor
Galatasaray'da sular durulmuyor! Sıra Etebo, Ozornwafor ve Onyekuru'ya geldi
Galatasaray'da sular durulmuyor! Sıra Etebo, Ozornwafor ve Onyekuru'ya geldi Galatasaray Belhanda'nın menajerliğini üstelenen William D'Avila ile çalışmama kararı aldı. Yönetim Etebo, Onyekuru ve Ozornwafor'u da takımdan gönderecek.
12.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Etebo!
Galatasaray'ın yeni transferi Etebo! Son haftalarda oynadığı futbolla adeta parmak ısırtan Etebo Galatasaray'ın yeni transferi oldu.
1.03.2021 Galatasaray
Arsene Wenger'den Afobe'ye telefon
Arsene Wenger'den Afobe'ye telefon Arsene Wenger'in, Trabzonspor'un tecrübeli forveti Afobe'yi telefonla aradığı ortaya çıktı.
19.02.2021 Trabzonspor
İngilizlere göre Danny Rose Trabzonspor'da
İngilizlere göre Danny Rose Trabzonspor'da İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tottenham'ın tecrübeli sol beki Danny Rose Trabzonspor'la anlaşmaya vardı.
30.01.2021 Trabzonspor
Ünal Karaman Göztepe'ye doğru...
Ünal Karaman Göztepe'ye doğru... İlhan Palut'tan sonra yeni hoca arayışlarına devam eden Göztepe, Ünal Karaman'la görüşüyor.
18.01.2021 Göztepe
Bir ayrılık daha mı? Trabzonspor'u sildi
Bir ayrılık daha mı? Trabzonspor'u sildi Stoke City'de kiralık olarak gelen Benik Afobe sosyal medya hesabından Trabzonspor'u sildi.
4.01.2021 Trabzonspor
Galatasaray'da iki ayrılık birden
Galatasaray'da iki ayrılık birden Galatasaray Sekidika ve Etebo ile ayrılık kararı aldı.
1.01.2021 Galatasaray
Adı F.Bahçe ile anılıyordu cevap geldi
Adı F.Bahçe ile anılıyordu cevap geldi PSG ile sözleşmesi feshedilen ve adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Jese'nin menajeri açıklamalarda bulundu.
29.12.2020 Fenerbahçe
Geldiği gibi gidiyor! Galatasaray'da ayrılık
Geldiği gibi gidiyor! Galatasaray'da ayrılık Galatasaray sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Etebo'yu geri gönderiyor.
15.12.2020 Galatasaray
Sörloth'un yerine geldi ama tutmadı!
Sörloth'un yerine geldi ama tutmadı! Sezon başında Sörtloth'un yerine transfer edilen Afobe sergilediği performansla hayal kırıklığı yarattı.
13.12.2020 Trabzonspor
Galatasaray'da ayrılık kapıya dayandı
Galatasaray'da ayrılık kapıya dayandı Fatih Terim, tecrübeli orta saha Etebo ile yolların ayrılmasını istedi.
1.12.2020 Galatasaray
Galatasaray Etebo ile yollarını ayırıyor...
Galatasaray Etebo ile yollarını ayırıyor... Galatasaray'da henüz kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Etebo ile Ocak ayında yollar ayrılacak.
27.11.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Stoke City ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stoke city haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.