Stella Maxwell

Stella Maxwell

Son dakika stella maxwell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stella maxwell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stella maxwell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stella Maxwell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stella maxwell gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 stella maxwell haberi bulunmuştur. Tüm stella maxwell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzeller bir arada
Güzeller bir arada Stella Maxwell, Irina Shayk ve Ming Xi, The Kooples’ın Paris’te düzenlediği davete katıldı.
15.12.2018 Magazin
‘İç çamaşırıyla yürümek güç veriyor’
‘İç çamaşırıyla yürümek güç veriyor’ Rus model Stella Maxwell, Glamour Magazine dergisine konuk oldu.
8.11.2018 Dünya
Partide ateşli yakınlaşma!
Partide ateşli yakınlaşma! Amerikalı model Bella Hadid (21) ile Belçikalı model Stella Maxwell'in (27), Londra'daki bir defileden sonra düzenlenen partide 'ateşli biçimde' öpüştüğü ileri sürüldü.
14.03.2018 Magazin
Bu ne hal Kristen!
Bu ne hal Kristen! ‘Twilight’ serisiyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Kristen Stewart, bir süredir ortalarda görünmüyordu.
13.12.2017 Magazin
Yükselen yıldız
Yükselen yıldız Belçikalı model Stella Maxwell (27), Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyon tanıtımı için kamera karşısına geçti.
14.10.2017 Magazin
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor!
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmleriyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, Stella Maxwell'den bir an olsun ayrılmıyor.
27.09.2017 Magazin
New Orleans'ta renkli çekim!
New Orleans'ta renkli çekim! Stella Maxwell, Elle Dergisi'nin İtalya edisyonu için objektif karşısına geçti.
16.08.2017 Magazin
Stella Maxwell'in ödül sevinci!
Stella Maxwell'in ödül sevinci! Victoria's Secret meleği Stella Maxwell, geleneksel moda ödülleri gecesinde, hem aldığı ödül hem de güzelliğiyle adından söz ettirdi.
3.04.2017 Magazin
Rihanna’nın üniversite aşkı
Rihanna’nın üniversite aşkı Rihanna, üniversite temalı Fenty x Puma Sonbahar/Kış 2017/2018 koleksiyonunu Paris Moda Haftası kapsamında hazırladığı defile ile tanıttı
7.03.2017 Magazin
Stella Maxwell sosyal medyayı salladı!
Stella Maxwell sosyal medyayı salladı! Victoria Secret meleği Stella Maxwell'in son fotoğrafı herkesi şaşırttı.
3.03.2017 Magazin
Modellerin çılgın Londra gecesi
Modellerin çılgın Londra gecesi LOVE dergisi Burberry ile ortaklaşa Londra’da özel bir parti verdi.
21.02.2017 Magazin
Kristen Stewart ilk kez açıkladı: Çok eşcinselim
Kristen Stewart ilk kez açıkladı: Çok eşcinselim Yaşadığı eşcinsel ilişkileriyle de bilinen oyuncu Kristen Stewart, özel hayatına karşı takıntılı olduğunu söylediği Trump’a, “Beni o zaman sevmediysen şimdi hiç sevmeyeceksin, çünkü ben çok eşcinselim” sözleriyle göndermede bulundu.
6.02.2017 Magazin
Sevgililerden alkışlanacak hareket!
Sevgililerden alkışlanacak hareket! Oyuncu Kristen Stewart ile model sevgilisi Stella Maxwell, Los Angeles'taki bir lunaparkta görüntülendi.
1.02.2017 Magazin
Kristen Stewart yara bere içinde!
Kristen Stewart yara bere içinde! Victoria's Secret modeli Stella Maxwell ile birlikte görüntülenen oyuncu Kristen Stewart'ın, gözündeki morluk ve dizlerindeki yaralar dikkati çekti.
15.12.2016 Magazin
Seksi model Stella Maxwell de Paris'te olacak!
Seksi model Stella Maxwell de Paris'te olacak! 26 yaşındaki Kuzey İrlandalı model Stella Maxwell, Victoria’s Secret'ın aralık ayında gerçekleşecek olan moda şovunda ilk kez yürüyecek...
31.10.2016 Magazin
Seksi meleklerden bir ilk!
Seksi meleklerden bir ilk! Yılın en çok merak edilen şovlarından biri olan Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Paris’te gerçekleşecek...
25.10.2016 Magazin
Dünyaca ünlü süper modelin hayali gerçek oldu
Dünyaca ünlü süper modelin hayali gerçek oldu Makyaj tarihinin ilk markası, 100 yıllık geçmişe sahip olan Max Factor, moda dünyasının yıldızı Stella Maxwell ile yeni bir işbirliğine imza attı.
16.10.2016 Magazin
Stella Maxwell reklam yüzü oldu!
Stella Maxwell reklam yüzü oldu! Dünyaca ünlü model Stella Maxwell, bu kez bir kozmetik markasının 2017 tanıtım yüzü oldu.
14.10.2016 Magazin
Charlie’nin melekleri
Charlie’nin melekleri Victoria’s Secret meleklerinden Candice Swanepoel ve Stella Maxwell, Charlie’nin Melekleri konseptiyle kamera karşısına geçti...
16.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Stella Maxwell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stella maxwell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.