Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe 04 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, ilk olarak sabah 06:45’de başlayacak olan “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapacak. Anlık gelişmeleri ve gündeme düşen olayları sabahın ilk saatlerinde Star ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi konu alanlarındaki tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu sinema filmi ekranlarınıza dahil oluyor. Her kesiti komik ve kahkahalı olan filmi, ailenizle birlikte izleyerek akşamınızın renkli ve mutlu bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama...
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama... Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı.
6.11.2017 Televizyon
Nazlı Çelik'ten özel kutlama!
Nazlı Çelik'ten özel kutlama! Nazlı Çelik önceki gece arkadaşlarıyla beraber 40'ıncı yaşını kutladı.
2.10.2017 Magazin
Ve belli oldu! Nazlı Çelik...
Ve belli oldu! Nazlı Çelik... Star Haber, yeni sezon tarihi belli oldu. Peki Nazlı Çelik ekrana ne zaman dönüyor? İşte cevabı...
29.08.2017 Televizyon
Nazlı Çelik Yüksekova'da
Nazlı Çelik Yüksekova'da Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Nusaybin'den sonra Hakkari Yüksekova'daki operasyonlarda kahraman askerlerin yanında oldu.
15.04.2016 Haber