Spor tesisinde iğrenç istismar iddiası! 2 erkek çocuğu ve 1 genç kız...
Spor tesisinde iğrenç istismar iddiası! 2 erkek çocuğu ve 1 genç kız... Yalova’da, çalıştığı belediyenin spor tesislerine gelen 2 erkek çocuğu ile 1 genç kıza telefonla cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve 2 kez tutuklanan Yakup Akkaya (32), ilk duruşmada bir kez daha tahliye edildi. Akkaya, Gemlik 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, “Art niyetim yoktu” dedi.
21.06.2022 Yaşam
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
Memurlara kötü haber!   Artık o para...
Memurlara kötü haber! Artık o para... Memurun tatilini geçirdiği kamp ve tatil köyü gibi dinlenme tesislerinin satışını sağlayacak düzenleme komisyondan geçti...
29.09.2021 Gündem