Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı! Astsubay alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru ne zaman nasıl yapılır?
Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı! Astsubay alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru ne zaman nasıl yapılır? Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay alımı yapıyor. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. Peki, Astsubay alımı 2021 şartları nelerdi, başvuru ne zaman nasıl yapılır?
12.03.2021 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı başvuruları devam ediyor! JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır?
Jandarma Astsubay alımı başvuruları devam ediyor! JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başvuruları devam ediyor. KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyuran JSGA Başkanlığı, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Peki Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona eriyor? JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
14.02.2020 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?)
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?) Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başladı. JSGA Başkanlığı KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan duyuruda, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Jandarma Başkanlığı ilanında başvuru şartları ve başvuru tarihi de belli oldu. Jandarma astsubay alımı başvuruları bugün başladı, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek. Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Jandarma personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları nelerdir? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? JSGA astsubay alımı başvuru yeri ve şekli...
4.02.2020 Personel Alımı
Son dakika... 3 bin 675 askeri personel alınacak
Son dakika... 3 bin 675 askeri personel alınacak Muvazzaf ve sözleşmeli astsubay ihtiyacını karşılamak üzere Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ne öğrenci alımı için başvurular başladı.Jandarma Genel Komutanlığı'na 3 bin 375, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ise 300 kişi alınacak.
26.02.2019 Çalışma Hayatı