Shanina Shaik doğumdan sonra eski formuna kavuştu!
Shanina Shaik doğumdan sonra eski formuna kavuştu! Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Shanina Shaik ilk çocuğu Zai’yi kucağına almıştı. Ünlü model doğumdan sonra eski formuna kavuştu.
2.04.2023 Magazin
Erzurumspor'dan maç sonrası güldüren paylaşım!
Erzurumspor'dan maç sonrası güldüren paylaşım! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen BB Erzurumspor'un sosyal medya hesabından güldüren bir paylaşım yapıldı.
20.12.2019 Beşiktaş
Sinema salonunun tuvaletine bırakılan bebek 60 yıl sonra...
Sinema salonunun tuvaletine bırakılan bebek 60 yıl sonra... İngiliz Times gazetesinin haberine göre, 1956 yılında İngiltere'nin Birmingham kentinde bir sinemanın tuvaletine bırakılan bebek, uzun yıllar sonra kardeşlerini buldu.
16.05.2017 Dünya
55 yıl sonra ağlatan tesadüf
55 yıl sonra ağlatan tesadüf Yunanistan'ın Gümilcine Kentinden 55 yıl önce ilk olarak İzmir'e ardından da Bodrum’a göç eden 76 yaşındaki Fehime Özkan, yıllar sonra bayram tatili için gittiği topraklarda kan kardeşi Sabriye Hüseyinoğlu’nu bulmanın sevincini yaşadı. 55 yıldır birbirlerini görmeyen kan kardeşler, gözyaşları içinde hasret giderdi.
25.09.2015 Yaşam
39 yıl sonra ilk defa
39 yıl sonra ilk defa İngiltere Gateshead'ta ayaşayan ve Usher sendromu olduğu için doğuştan duyma yetisi olmayan ve zamanla görme yetisini de yitirmeye başlayan 39 yaşındaki Jo Milne yapılan ameliyatla tedavi edildi. Hayatında ilk defa sevdiklerinin sesini işiten kadın sevinçten gözyaşlarına boğuldu.
19.02.2015 Yaşam
Çocuğunu 2 yıl sonra gören anne çıldırdı
Çocuğunu 2 yıl sonra gören anne çıldırdı Dünya turuna çıkan 25 yaşındaki Harry McGurk, Avustralya ve Asya'nın bazı bölgelerinde iki yıl geçirdikten sonra Londra'ya döndü. Ailesine haber vermeden eve sessizce girerek sürpriz yapan McGurk, annesiyle karşılaştı ve annesinin oğlunu gördükten sonra verdiği tepki gerçekten inanılmazdı. McGurk'un annesi adeta çıldırırcasına sevindi.
9.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri