Son dakika: Peş peşe durduruyorlar! Kullanmanın cezası 334 TL
Son dakika: Peş peşe durduruyorlar! Kullanmanın cezası 334 TL İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği'ne bağlı ekiplerin UBER araçlarına yönelik denetimleri devam ediyor. Sivil Trafik ekipleri, tespit ettikleri sürücülere ve yolcularına ceza kesiyor. Ayrıca İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası ile Birleşik Taksiciler Derneği'nin UBER'e erişimin engellemesi ve haksız rekabetin tespiti için ayrı ayrı açtıkları davanın görülmesine devam ediliyor.
4.06.2018 Ekonomi
Son dakika: UBER'den ilk açıklama geldi
Son dakika: UBER'den ilk açıklama geldi Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla yapılan yönetmelik değişikliğinin ardından taksiciler UBER'in artık bittiğini ve şirketlerin belgelerinin çoğunu geri aldığını söylemişti. UBER'den merakla beklenen açıklama geldi.
30.05.2018 Gündem
Son dakika: Uber’e şok! Yönetmelik değişti artık...
Son dakika: Uber’e şok! Yönetmelik değişti artık... Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla yapılan yönetmelik değişikliği uyarınca, korsan taşımacılık yapan araç sahipleri, yolcu taşımacılığı için aldıkları belgeyi 2 yıl boyunca kullanamayacak. Yönetmelikteki değişiklik D2 yetki belgesiyle çalışan UBER’i de kapsıyor.
30.05.2018 Gündem
Son dakika: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı UBER için düzenleme getirecek
Son dakika: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı UBER için düzenleme getirecek Taksici-UBER tartışması kızışırken Gümrük ve Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı. UBER’i “teşebbüs hürriyeti çerçevesinde ticari faaliyet” olarak niteleyen bakanlık yetkilileri, “Hızlı bir şekilde konuyu inceleyip düzenleme gerekirse yapacağız” dedi.
13.03.2018 Ekonomi