Son Dakika Suriye

Son Dakika Suriye

Son dakika son dakika suriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika suriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika suriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Suriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika suriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.397 son dakika suriye haberi bulunmuştur. Tüm son dakika suriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi...
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi... Dünya basının gözü kulağı bugün Soçi'de gerçekleşecek kritik zirvede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran’da 19 Temmuz’da yapılan üçlü zirvenin ardından bugün Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Putin’le bir araya gelecek. Başta Suriye’nin kuzeyine olası operasyon olmak üzere tahıl koridoru, Ukrayna savaşı gibi konuların masaya yatırılacağı görüşme dünya basınında geniş yer buldu.
Soçi'de yapılacak zirve ile ilgili Kremlin'den açıklama geldi. Açıklamada, 'Bugünkü görüşmede Suriye konusu ele alınacak. Türkiye'nin güvenlik endişelerini dikkate alıyoruz' ifadelerine yer verildi.
5.08.2022 Dünya
Ukrayna'dan son dakika Suriye kararı:İlişkileri kestik
Ukrayna'dan son dakika Suriye kararı:İlişkileri kestik Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’nın Suriye ile ilişkilerin kestiğini açıkladı.
29.06.2022 Dünya
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki petrol bölgeleri için eski Başkan Donald Trump'ın bir ABD firmasına verdiği yaptırım muafiyetini uzatmayacağı bildirildi.
27.05.2021 Gündem
Rusya ve Çin'den son dakika Suriye kararı!
Rusya ve Çin'den son dakika Suriye kararı! Rusya ve Çin, Suriye'de yaklaşık 3 milyon kişiye uluslararası yardımların gönderilmesine imkan tanıyan mekanizmanın yenilenmesini veto etti.
7.07.2020 Dünya
Son dakika! Azez'de TSK üssüne saldırı
Son dakika! Azez'de TSK üssüne saldırı Azez son dakika! Suriye'nin terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Tel Rıfat bölgesinden Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Azez'e yakın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 5 asker, Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.
11.10.2019 Gündem
Son dakika! Suriye sınırında patlama!
Son dakika! Suriye sınırında patlama! Kilis'in Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Çobanbey beldesinde, bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Saldırıda, araçta bulunan PKK/PYD'li teröristin öldüğü bildirildi.
12.02.2019 Dünya
Katar'dan son dakika Suriye kararı!
Katar'dan son dakika Suriye kararı! Katar Dışişleri'den son dakika Suriye açıklaması geldi. Açıklamada, Doha'nın rejim ile olan ilişkilerinde normalleşme için herhangi bir işaret olmadığı ve Katar'ın Şam'daki büyükelçilik binasını tekrar hizmete açmayı gündeme almadığı söylendi.
14.01.2019 Dünya
Son dakika... Obüsler vurdu! Teröristler öldürüldü!
Son dakika... Obüsler vurdu! Teröristler öldürüldü! Şanlıurfa sınır hattından Suriye'nin Ayn el Arap bölgesine yapılan obüs atışlarında PYD/PKK'lı 4 terörist etkisiz hale getirildi, 6 terörist yaralandı.
31.10.2018 Dünya
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi!
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi! İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi sona erdi. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise zirveyle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Dünya
Son dakika... Suriye: Sınırlar açılsın
Son dakika... Suriye: Sınırlar açılsın Suriye Dışişleri Bakanı Velid el Muallim, Irak'a sınır olan Albu Kamal sınır kapısının en kısa sürede açılmasını umut ettiğini bildirdi.
15.10.2018 Dünya
Son dakika... Suriye'den flaş açıklama! 'Hedefimiz...'
Son dakika... Suriye'den flaş açıklama! 'Hedefimiz...' Suriye Dışişleri Bakanı, hükümet güçlerinin İdlib'de "yoluna devam edeceğini" ve Şam'ın ana hedefinin El Nusra militanları olduğunu söyledi.
30.08.2018 Dünya
Son dakika... Suriye ordusu ele geçirdi!
Son dakika... Suriye ordusu ele geçirdi! Suriye ordusu Suriye'nin güneybatısındaki Hirak kentini ele geçirdi.
28.06.2018 Dünya
Son dakika... Suriye'den ABD'ye: Çekilin!
Son dakika... Suriye'den ABD'ye: Çekilin! Suriye Dışişleri Bakanı yaptığı açıklamada, ABD kuvvetlerinin güneydeki El Tanf üssünden çekilmesi gerektiğini ve Şam'ın, ülkenin güney bölgesiyle ilgili görüşmelerde bulunmadığını bildirdi.
2.06.2018 Dünya
Son dakika: ABD, YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerine bırakacak
Son dakika: ABD, YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerine bırakacak Washington ile Körfez ülkelerinin, Kuzey Suriye’de etkili olan ABD destekli terör örgütü YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerin kontrolüne bırakacağı iddia edildi.
26.04.2018 Dünya
Son dakika: ABD'nin Suriye'ye yaptığı saldırının perde arkası...
Son dakika: ABD'nin Suriye'ye yaptığı saldırının perde arkası... Dünya Cumartesi sabahı ABD, İngiltere ve Fransa hava kuvvetlerinin Suriye’ye yaptığı hava operasyonunu konuştu. Bu operasyon birçok yeni soruyu da dünya kamuoyunun gündemine getirdi.
16.04.2018 Gündem
Son dakika! Suriye Devlet Televizyonu böyle duyurdu
Son dakika! Suriye Devlet Televizyonu böyle duyurdu Suriye Devlet Televizyonu; Şam'a yönelik yapılan füze saldırılarında 13 füzenin hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.04.2018 Dünya
Son dakika... 'Saldırı kararı verilecek'
Son dakika... 'Saldırı kararı verilecek' Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan son dakika Suriye açıklaması: Suriye'nin kimyasal silah kullandığına dair kanıt var. Kanıtlar doğrulanırsa Suriye'ye saldırı kararı verilecek.
12.04.2018 Dünya
Son dakika! Fransız askerleri Ayn İsa bölgesinde
Son dakika! Fransız askerleri Ayn İsa bölgesinde Suriye’de PKK’nın 2. hamisi olmak isteyen Fransa 60 kişilik ilk askeri kafilesini Ayn İsa bölgesine yerleştirdi. Terör örgütü PKK’ya ait karargah ve araçlara Fransız bayrakları çekildi.
4.04.2018 Dünya
Türkiye'ye bir son dakika çağrı daha: Bizi kurtarın
Türkiye'ye bir son dakika çağrı daha: Bizi kurtarın Suriye’de PKK işgali altındaki birçok kentten Türkiye’ye "Bizi PKK'dan kurtarın" çağrıları geliyor. Son mesaj Münbiç’in önemli aşiret reislerinden Abdulkerim el Fahhel'den geldi. Fahhel, halkın TSK ve ÖSO’yu dört gözle beklediğini ve güllerle karşılayacağını söyledi. Öte yandan aşiretler, PKK'yla birlikte ABD'nin gitmesi gerektiğini, aksi takdirde gerekeni yapacağını bildirdi.
27.03.2018 Gündem
Son dakika: Suriye'de Rus uçağı düştü
Son dakika: Suriye'de Rus uçağı düştü Son dakika haberi Reuters'tan geldi. Suriye'de Rus uçağı düştü. Son dakika bilgisine göre 32 kişi hayatını kaybetti. Düşen uçağın askeri nakliye uçağı olduğu bildirildi.
6.03.2018 Dünya
Son dakika: Teröristler kıskaca alındı! Operasyon başlıyor...
Son dakika: Teröristler kıskaca alındı! Operasyon başlıyor... Zeytin Dalı Harekâtı’nın 45. gününde Afrin’in kuzeydoğusundaki Şeran Beldesi kırsalında 4 tepe ve 5 köy ele geçirildi. Belde 3 koldan kıskaca alındı ve meskûn mahal operasyonu için hazırlık yapıldığı öğrenildi. Cinderes’teki terör hedefleri de karadan ve havadan vuruldu.
6.03.2018 Gündem
ABD Dışişleri Sözcüsü: Ateşkes tüm Suriye için geçerli
ABD Dışişleri Sözcüsü: Ateşkes tüm Suriye için geçerli ABD Dışişeri Sözcüsü'nden son dakika Suriye'deki ateşkes ile ilgili açıklama geldi.
27.02.2018 Dünya
Son dakika! PYD/PKK dağıldı! İnfaz ediyorlar...
Son dakika! PYD/PKK dağıldı! İnfaz ediyorlar... Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı harekatı tüm kararlılıkla devam ederken, bölgeden sıcak haberler de geliyor... PKK, Afrin'de bozguna uğrayınca Raco ve Cinderesi'ne yeni sorumlular atadı. Hüseyin Gabar isimli terörist Raco’ya, Mani Agid ise Cinderesi'ne gönderildi. Afrin operasyonu başladıktan sonra örgüt içi tartışmalar sonucunda 30'dan fazla teröristin infaz edildiği belirtiliyor.
26.02.2018 Gündem
Son dakika... Esad ateşkesi çiğnedi
Son dakika... Esad ateşkesi çiğnedi Suriye'de Esad rejimi, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin bir ay sürecek "insani ateşkes" kararını hiçe saydı. Kararın alınmasının ardından bir gün bile geçmeden Esad güçlerince Doğu Guta, İdlib ve Hama'da saldırılar düzenlendi.
26.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Suriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika suriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.