Son Dakika Fetö

Son Dakika Fetö

Son dakika son dakika fetö haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika fetö ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika fetö haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Fetö

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika fetö gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 son dakika fetö haberi bulunmuştur. Tüm son dakika fetö haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem
Son dakika! FETÖ davasında 70 sanığa müebbet
Son dakika! FETÖ davasında 70 sanığa müebbet 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davada, eski Hava Harp Okulu öğrencisi 70 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
3.01.2020 Gündem
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davada, eski İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.04.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ ile irtibatlı 17 hakim ve savcı ihraç edildi
Son dakika... FETÖ ile irtibatlı 17 hakim ve savcı ihraç edildi HSK Genel Kurulu, FETÖ irtibatı nedeniyle 17 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti.
10.01.2019 Gündem
Son dakika: FETÖ operasyonunda sarı yelek ele geçirildi
Son dakika: FETÖ operasyonunda sarı yelek ele geçirildi Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yapılan operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı, bir evde 19 sarı, 9 kırmızı yelek ile sahte kimlikler ele geçirildi.
24.12.2018 Gündem
Peş peşe operasyonlar! 245 FETÖ şüphelisinden 98'i gözaltına alındı!
Peş peşe operasyonlar! 245 FETÖ şüphelisinden 98'i gözaltına alındı! İstanbul, Konya, Tekirdağ ve Ankara merkezli 50 ilde yürütülen FETÖ/PDY ve ByLock operasyonlarında 245 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıktı. Haklarında gözaltı kararı çıkarılan şüphelilerden 98'i bu sabah yakalandı.
20.11.2018 Gündem
Son dakika: FETÖ elebaşı Gülen hakkında talimat verildi
Son dakika: FETÖ elebaşı Gülen hakkında talimat verildi ABD yönetiminin, 'Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayından sonra Türkiye'yi yatıştırmak' için Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ilişkin yasal yolları araştırdığı iddia edildi.
16.11.2018 Dünya
Son dakika... O ülkede FETÖ'ye ait okula baskın!
Son dakika... O ülkede FETÖ'ye ait okula baskın! Afgan güvenlik güçleri, ülkenin batısındaki Herat kentinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait liseye baskın düzenleyerek yönetimi devraldı.
12.11.2018 Dünya
Sağlık Bakanlığı'na son dakika FETÖ soruşturması: 30 gözaltı kararı
Sağlık Bakanlığı'na son dakika FETÖ soruşturması: 30 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Sağlık Bakanlığı'na yönelik FETÖ soruşturması kapsamında 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 20'si yakalanarak gözaltına alındı.
26.10.2018 Gündem
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, 19'u muvazzaf 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca Jandarma'ya da FETÖ operasyon başlatıldı ve 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
16.10.2018 Gündem
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı Ankara'da bir otomobilin bagajında çok sayıda tarihi eser olduğu ve pazarlanacağı bilgisi üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, Bizans ve Roma dönemlerine ait 60 altın ve bronz sikke ile bir tarihi obje ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin bulunduğu araçta yapılan aramalarda ele geçirilen bilgisayar ve harici bellekleri inceleyen polis, terör örgütleri FETÖ ve PKK'ya ait notlar ve dijital belgelere ulaştı
16.10.2018 Gündem
Son dakika: Üsteğmen 'FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu
Son dakika: Üsteğmen 'FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu Zeytin Dalı harekatında görevli Jandarma Üsteğmen Esabil Y.’nin, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in koruması Burak Akın gibi teslim olduğu ortaya çıktı. Üstlerine “FETÖ’cüyüm” diyerek teslim olan Y., astsubaylıktan subaylığa geçiş sınav sorularını örgütün verdiğini itiraf etti, mahrem imamlarını teşhis etti. Yapılan incelemede, Y.’nin yanı sıra yaklaşık 100 şüpheli daha belirlendi.
10.10.2018 Gündem
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi ÖKK darbe girişimi davası sanıklarına istenen cezalar belli oldu. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı 31 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
27.09.2018 Gündem
Son dakika: FETÖ davasında karar! 31 sanığa hapis cezası
Son dakika: FETÖ davasında karar! 31 sanığa hapis cezası FETÖ/PDY'nin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ortaya çıkan sözde 'Sıkıyönetim Mahkemelerinde Görevlendirme Listesi'nde adı geçen 31 eski askeri hakim ve savcının yargılandığı davada mahkeme, sanıklardan 26'sına 6 yıl 3'er ay ile 7 yıl 6'şar ay arasında değişen hapis cezası verdi.
26.09.2018 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 71 kişi hakkında gözaltı kararı
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 71 kişi hakkında gözaltı kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada, 36'sı muvazzaf toplam 71 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
26.09.2018 Gündem
Son dakika: Adil Öksüz'ün yengesi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı
Son dakika: Adil Öksüz'ün yengesi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "TSK imamı" Adil Öksüz'ün yengesi Şenay Öksüz'ün, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 6 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi.
25.09.2018 Gündem
Son dakika... FETÖ soruşturmasında 20 askere gözaltı
Son dakika... FETÖ soruşturmasında 20 askere gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığındaki FETÖ yapılanması soruşturmasında muvazzaf 20 asker hakkında gözaltı kararı verdi.
22.09.2018 Gündem
Son dakika! Haberler peş peşe geliyor! Şu anda çok sayıda...
Son dakika! Haberler peş peşe geliyor! Şu anda çok sayıda... FETÖ soruşturmaları kapsamında son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Az önce gelen son bilgilere göre Ankara merkezli 16 ilde görevdeki 110 subay hakkında gözaltı kararı verildi. Karabük merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda ise 5'i muvazzaf asker olan 8 kişi gözaltına alındı.
21.09.2018 Gündem
Son dakika... MİT'e FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
Son dakika... MİT'e FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var MİT Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevli askerlere yönelik yürütülen soruşturmasında aktif görevde olan 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca İstanbul merkezli 17 ilde 'Bylock' kullandığı ve örgütün mali yapılanmasında bulunduğu belirtilen 69 kişinin yakalanması için polis harekete geçti. Peş peşe gelen gözaltı kararlarının sonuncusu Ankara'dan geldi. Başkentte eski 15 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.
18.09.2018 Gündem
Son dakika: 22 asker hakkında gözaltı kararı
Son dakika: 22 asker hakkında gözaltı kararı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik soruşturmada 6'sı muvazzaf 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 10 kişi gözaltına alındı.
17.09.2018 Gündem
Son dakika: Peş peşe haberler geliyor! Çok sayıda gözaltı var
Son dakika: Peş peşe haberler geliyor! Çok sayıda gözaltı var Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011'deki Polislikten Komiserliğe Geçiş Sınavı sorularını FETÖ üyelerine sızdırdıkları belirlenen 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı aldı. Ayrıca Kayseri merkezli 9 ilde, 27'si muazzaf olmak üzere 33 kişiye yönelik "Asker Mahrem İmamlar" operasyonu başlatıldı.
11.09.2018 Gündem
Son dakika: FETÖ'cü Kemal Öksüz Ermenistan'da yakalandı!
Son dakika: FETÖ'cü Kemal Öksüz Ermenistan'da yakalandı! FETÖ'cu Kemal Öksüz, Ermenistan'da yakalandı. ABD tarafından dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamalarıyla Interpol tarafından aranan Kemal Öksüz'ün Ermenistan'da bir STK'da çalıştığı ifade edildi. Öksüz'ün ABD vatandaşı olduğu ve adını Kevin olarak değiştirdiği ortaya çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü Kemal Öksüz'ün Adil öksüz ile bir akrabalık bağının olmadığı belirtildi.
30.08.2018 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu! Aralarında 9 komiser yardımcısı da var
Ankara'da FETÖ operasyonu! Aralarında 9 komiser yardımcısı da var Ankara'da son dakika FETÖ operasyonu! 9’u aktif komiser yardımcısı olarak çalışan, toplam 24 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
19.07.2018 Gündem
Son dakika! Ünlü iş adamlarına FETÖ gözaltısı
Son dakika! Ünlü iş adamlarına FETÖ gözaltısı İstanbul Polisi FETÖ'ye yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin halen aktif olarak görev yaptığı öne sürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Görgülü Pastanelerinin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş'le, Ekrem Ateş isimli iş adamları da bulunuyor.
19.07.2018 Gündem
FETÖ bitti diyen büyük hata eder
FETÖ bitti diyen büyük hata eder Emekli askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, FETÖ ile mücadele konusu ile ilgili, "Bu işe bitti diyen büyük hata eder. FETÖ ile mücadelede alınacak daha yol var." dedi.
16.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Fetö ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika fetö haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.