Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları!
Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları! Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelgeyle, 81 ilde meydanlar, cadde ve sokaklarda sigara içme yasağı uygulanıyor. Sigara içme yasağı uygulanacak alanları il ve ilçe hıfzıssıhha kurulları belirliyor. Polis, jandarma ve bekçi tarafından vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapıyor. Peki, Parklarda sigara içmek yasak mı? Sigara içme yasağı nerelerde var? Sokakta sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı var mı? Sokakta sigara içme yasağı cezası ne kadar? İşte sigara yasağı ile ilgili tüm detaylar...
3.12.2020 Gündem
İş yerinde bunu yapan yanar!
İş yerinde bunu yapan yanar! Bir iş yerinde sigara içme yasağı uygulanıyorsa bu yasağı delen çalışanlar tazminatsız olarak işten çıkarılabiliyor.
29.03.2019 Çalışma Hayatı
Sigaraya başlama yaşı 11’e düştü!
Sigaraya başlama yaşı 11’e düştü! Sigara karşıtı tüm kampanyalara rağmen Türkiye en çok sigara içilen ülkeler arasında 11’inci sırada. Dünyada yaklaşık 1 milyar 100 milyon kişinin kullandığı sigara, yılda ortalama 7 milyon kişinin hayatına mal oluyor. Araştırmalar durumun giderek kötüleştiğini ve sigaraya başlama yaşının 11’e kadar düştüğünü gösteriyor.
6.02.2018 Sağlık