Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi 09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı çocuk programı ile başlayacak. Miniklerin masum konuşmalarını izlerken mükemmel bir sabah sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin sezon finalini seyredebileceksiniz. Komedi dolu sahneleri ile yayına geçen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
9.06.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi 12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de”Zaman Makinesi 1973” adlı sinema filmi ile başlıyor. Sevilen film ile güzel bir hafta sonu sabahına kendinizi hazırlayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında yerini alıyor. Komedi dolu sahneleri ile herkesi güldürmeyi başaran dizi bu yeni bölümünde de yine tüm hayranlarını mutlu edecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
12.05.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba Show TV 30 Ağustos Çarşamba günü Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Hemen ardından ekrana Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle geliyor. Hayat Güzeldir programından sonra da Yeni Gelin ve Kalp Atışı dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı ise Show Haber ile başlıyor. Ardından Güldür Güldür Show yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde yerli sinema filmi Vay Başıma Gelenler yayınlanıyor. Yayın akışının devamında ise dizi ve programların tekrar bölümleri yayınlanıyor. 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem