Shaquille O'neal

Shaquille O'neal

Son dakika Shaquille O'Neal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shaquille O'Neal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shaquille O'Neal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shaquille O'neal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shaquille o'neal gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 shaquille o'neal haberi bulunmuştur. Tüm shaquille o'neal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Miami Heat'te Ömer Faruk Yurtseven fırtınası! NBA'de Shaquille O'Neal'ı geçti, gözünü rekora dikti...
Miami Heat'te Ömer Faruk Yurtseven fırtınası! NBA'de Shaquille O'Neal'ı geçti, gözünü rekora dikti... NBA'de Miami Heat'te oynayan milli basketbolcumuz Ömer Faruk Yurtseven oynadığı oyunla her geçen gün bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Tam bir ribaunt canavarına dönüşen Ömer Faruk, takımında da sevilen bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Çaylak yılında Shaquille O'Neal'ı geride bırakan Ömer Faruk, gözünü Blake Griffin'in rekoruna dikmiş durumda.
6.01.2022 NBA
Potaların korkulu rüyası Shaquille O'Neal!
Potaların korkulu rüyası Shaquille O'Neal! Potaların korkulu rüyası Shaquille O'Neal!
25.04.2017 Spor
Nowitzki onu da geride bıraktı!
Nowitzki onu da geride bıraktı! Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Dallas Mavericks forması giyen Alman yıldız Dirk Nowitzki, takımının Brooklyn Nets'i deplasmanda 119-118 yendiği maçta kaydettiği 22 sayıyla, Shaquille O'Neal'ı geride bırakarak NBA'in en skorer 6. oyuncusu oldu.
24.12.2015 Basketbol
'Shaq' polis oldu
'Shaq' polis oldu Eski NBA oyuncusu Shaquille O'Neal, gönüllü polis oldu.
21.01.2015 Basketbol
Shaq polis oluyor
Shaq polis oluyor NBA'in eski yıldızlarından Shaquille O'Neal, Miami Polis Departmanı'na polislik için başvuru yaptı.
6.09.2014 Basketbol
Canlı yayında güreştiler
Canlı yayında güreştiler Eski NBA yıldızlarından Shaquille O'Neal, Charles Barkley mücadelesi parkeden, stüdyoya taşındı.
2.05.2014 Basketbol
O da NBA'de
O da NBA'de NBA'de 2009 draftı bu sabaha karşı yapıldı.
26.06.2009 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Shaquille O'neal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shaquille o'neal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.