Shanghai Sıpg

Shanghai Sıpg

Son dakika Shanghai SIPG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shanghai SIPG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shanghai SIPG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shanghai Sıpg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shanghai sıpg gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 shanghai sıpg haberi bulunmuştur. Tüm shanghai sıpg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane teknik direktör kötü haberi verdi: Bir yıllık ömrüm kaldı
Efsane teknik direktör kötü haberi verdi: Bir yıllık ömrüm kaldı 2001 ile 2006 yılları arasında İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıran İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson kendi sağlık durumuyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.01.2024 Süper Lig
Ali Koç yeni teknik direktör bulmadan o kendisine yeni takım buldu
Ali Koç yeni teknik direktör bulmadan o kendisine yeni takım buldu Fenerbahçe ile yollarını ayıran Vitor Pereira Brezilya devi Flamengo'ya imza atmak üzere...
22.12.2021 Fenerbahçe
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira'yı tekrar takımın başına getirdi. 2 yıllık anlaşma imzalandı. Sezon başına 1,5 milyon euro garanti ücret alacak Pereira, bonus maddelerindeki başarı kriterleri yerine gelirse alacağı ücret 3.5 milyon eurolara kadar çıkabilecek. Peki, Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri…
3.07.2021 Gündem
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da!
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da! Beşiktaş ile flört halinde olan Hulk Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.
25.01.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Hulk bombasını patlatmaya çok yakın
Beşiktaş Hulk bombasını patlatmaya çok yakın Mario Manzdukic'i Milan'a kaptıran Beşiktaş, Hulk bombasını patlatmak üzere.
20.01.2021 Beşiktaş
Alex Teixeira 80 milyon euro'ya...
Alex Teixeira 80 milyon euro'ya... Jiangsu Suning ile sözleşmesi sona erecek olan Alex Teixeira için 80 milyon euro'yu gözden çıkardılar.
25.12.2020 Futbol
Vitor Pereira'dan Galatasaray açıklaması
Vitor Pereira'dan Galatasaray açıklaması Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira 'Galatasaray'da çalışmam' dedi.
18.10.2020 Galatasaray
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Süper Lig'de Hulk bombası!
Süper Lig'de Hulk bombası! Türkiye'den teklif aldığını söyleyen Brezilyalı oyuncunun peşindeki takımın Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı. Çin'den ayrılacağını açıklayan 34 yaşındaki golcüyle Sarı-Lacivertli yöneticilerin ilk teması kurduğu öğrenildi.
2.08.2020 Fenerbahçe
Hulk, Türkiye’den teklif aldığını doğruladı
Hulk, Türkiye’den teklif aldığını doğruladı Galatasaray’ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen isimlerden Brezilyalı oyuncu Hulk verdiği röportajda, Türkiye’den teklif aldığını doğruladı.
28.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'a Hulk müjdesi
Galatasaray'a Hulk müjdesi Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Hulk, Shanghai SIPG ile sözleşme yenilemek istemediğini ve Çin'den ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Ülkesi basınında oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında isim ile belirtilen tek ekip Galatasaray oldu.
16.07.2020 Galatasaray
Jailson'a iki talip çıktı! Son dakika Fenerbahçe transfer haberi
Jailson'a iki talip çıktı! Son dakika Fenerbahçe transfer haberi Fenerbahçe'nin bu sezon sakatlıklardan dolayı daha çok stoper bölgesinde değerledirdiği Brezilyalı Jailson'a ülkesinin takımlarından Corinthians ve Çin'den Shanghai SIPG talip oldu. Jailson, 2018 yılında Gremio'dan Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.
24.03.2020 Fenerbahçe
Skandal! Eski eşinin yeğeniyle ilişkiye girdi...
Skandal! Eski eşinin yeğeniyle ilişkiye girdi... Geçtiğimiz Ağustos ayında 12 yıllık eşiyle ayrılık kararı alan Brezilyalı futbolcu Hulk'un, eşinin yeğeniyle birlikte olduğu ortaya çıktı. Brezilya basınında haberlerin çıkmasının ardından Hulk ve Camila'nın yakın çevresi ikilinin ilişkisini doğruladı.
25.12.2019 Futbol
Vitor Pereira, Arsenal'ın yeni hocası olabilir
Vitor Pereira, Arsenal'ın yeni hocası olabilir Unai Emery ile yolların ayrılmasından sonra arayışlara devam eden Arsenal için Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın gündemde olduğu iddia edildi.
13.12.2019 Futbol
Vitor Pereira adım adım Everton’a
Vitor Pereira adım adım Everton’a Milli futbolcumuz Cenk Tosun’un da formasını giydiği Everton, Marco Silva sonrası teknik direktör olarak Vitor Pereira’yı açıklamaya hazırlanırken Portekizli teknik direktörün Çin’deki kulübünden flaş bir kontrat yenileme teklifi geldiği belirtildi.
11.12.2019 Futbol
Everton'da ilk aday Vitor Pereira
Everton'da ilk aday Vitor Pereira Premier Lig ekibi Everton'da görevine son verilen menajer Marco Silva'nın yerine gelecek isim merakla beklenmeye başlandı. Gündeme tanıdık bir isim geldi.
6.12.2019 Futbol
Hulk, Galatasaraylıları heyecanlandırdı
Hulk, Galatasaraylıları heyecanlandırdı Brezilyalı ünlü golcü Hulk'un Instagram paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
21.12.2018 Galatasaray
Vitor Pereira sürprizi! Yeni adresi...
Vitor Pereira sürprizi! Yeni adresi... Çin Süper Ligi'nde Shanghai SIPG ile şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Vitor Pereira, İngiltere yolcusu.
12.12.2018 İngiltere
Vitor Pereira itiraf etti: Fenerbahçe'den sonra...
Vitor Pereira itiraf etti: Fenerbahçe'den sonra... Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG ile şampiyonluğa ulaşan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.11.2018 Futbol
Vitor Pereira 42 milyon kazandı!
Vitor Pereira 42 milyon kazandı! Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira Çin Ligi ekipleriden Shanghai SIPG ile bitime 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Çin Kulübü'nden yıllık 6 milyon Euro kazanan Portekizli teknik adam şampiyonluk primi olarak da 1 milyon euro'yu (42 milyon TL) cebine koydu.
8.11.2018 Futbol
Vitor Pereira'nın takımı 8 puan farkla şampiyon
Vitor Pereira'nın takımı 8 puan farkla şampiyon Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Shanghai SIPG, Çin Ligi'nde en yakın rakibi Guangzhou Evergrande'nin 8 puan önünde sezonu şampiyon tamamladı.
7.11.2018 Futbol
Vitor Pereira'ya 'sportmenlik dışı' ceza!
Vitor Pereira'ya 'sportmenlik dışı' ceza! Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG'yi çalıştıran Vitor Pereira'ya 3 maç ceza verildi.
19.10.2018 Futbol
Çin'de Talisca rüzgarı
Çin'de Talisca rüzgarı Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, transfer olduğu Çin'in Guangzhou Evergrande takımıyla çıktığı ilk resmi maçında 3 gol ve 1 asistlik performans göstererek takımına galibiyeti getiren isim oldu.
18.07.2018 Futbol
Beşiktaş Demba Ba'yı liste dışı bıraktı
Beşiktaş Demba Ba'yı liste dışı bıraktı Çin'e dönmeyi planlayan Senegalli golcü, Beşiktaş Yönetimi'nin tepkisini çekti.
3.06.2018 Beşiktaş
Dünya Kupası umurumda değil dedi parayı seçti
Dünya Kupası umurumda değil dedi parayı seçti Çin Ligi'nde Shanghai SIPG forması giyen Oscar, gözlerden uzak olduğu için Dünya Kupası kadrosuna alınmayacağı yönündeki yorumlara net cevap verdi.
12.03.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Shanghai Sıpg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shanghai sıpg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.