Shanghai

Shanghai

Son dakika Shanghai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shanghai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shanghai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shanghai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shanghai gelişmeleri de dahil olmak üzere 376 shanghai haberi bulunmuştur. Tüm shanghai haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Efsane teknik direktör kötü haberi verdi: Bir yıllık ömrüm kaldı
Efsane teknik direktör kötü haberi verdi: Bir yıllık ömrüm kaldı 2001 ile 2006 yılları arasında İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıran İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson kendi sağlık durumuyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.01.2024 Süper Lig
2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti
2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti Beşiktaş'ın transferi için yoğun uğraş verdiği ve menajeri Federico Pastorello ile masaya oturduğu Roberto Pereyra kendisine sunulan 2+1 yıllık kontratın yanı sıra 2.3 milyon euro'luk maaşı reddetti.
2.08.2023 Beşiktaş
Adana Demirspor'da şov yapmıştı! Beşiktaş görüşmelere başladı
Adana Demirspor'da şov yapmıştı! Beşiktaş görüşmelere başladı Lyanco, Amartey, Onana gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Beşiktaş, Shanghai Port forması giyen Matias Vargas için nabız yokluyor.
21.07.2023 Beşiktaş
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) araştırma görevlisi konumundaki 100 doktora öğrencisine, 'Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi' kapsamında tez konuları hakkında yurt dışında araştırma yapmaları için kişi başı aylık 20 bin TL'ye kadar destek verilecek.
23.03.2023 Eğitim
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş yapılacak transferlerle ilgili 3 futbolcuda anlaşma sağladı.
7.03.2023 Beşiktaş
Zaniolo'dan sonra Roma'dan bir yıldız daha geliyor
Zaniolo'dan sonra Roma'dan bir yıldız daha geliyor Kevin N'Koudou ile yollarını ayırmak için girişimlere başlayan Beşiktaş, hücum hattını El Shaarawy takviyesiyle güçlendirmek istiyor.
20.02.2023 Beşiktaş
Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak?
Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak? 22’inci Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesi, Özbekistan'ın güneydoğusundaki Semerkant'ta düzenlenecek. Zirveye, ŞİÖ’ye üye ülkelerin yanı sıra konuk ülkelerin devlet başkanları da katılacak. Şangay İşbirliği Örgütü zirvesi 15-16 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant kentinde yapılacak. Zirve'ye Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ilk kez katılacak. Peki, Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak?
16.09.2022 Gündem
Gram altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih verdi, gram altın 1200 lira...
Gram altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih verdi, gram altın 1200 lira... Gram altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. Gram altın için 1200 lira tahmini geldi. Haftaya yükseliş ile başlayan ons altın şu sıralar bin 993 dolardan işlem görüyor. Kapalıçarşı esnafı artışın dünya piyasaları kaynaklı olduğunu belirtiyor. Gram altın fiyatları ile ilgili sene sonu tahmininde bulunup rakam veren Atilla Saraç, "Dolara bağlı olarak bin 100 ile bin 200 TL bandında olacağı öngörülüyor." ifadesini kullandı.
18.04.2022 Ekonomi
Süper Lig'den Çin'e gitti
Süper Lig'den Çin'e gitti Süper Lig'de kötü günler geçiren Göztepe'de tecrübeli golcü Cherif Ndiaye, Çin kulüplerinden Shanghai Port'a transfer oldu.
6.04.2022 Göztepe
Elektrikli araba ile büyük tasarruf!  90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor
Elektrikli araba ile büyük tasarruf! 90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor Elektrikli otomobillerin pazar payı giderek artarken, Türkiye'de de her geçen gün trafiğe daha fazla elektrikli araç katılıyor. Peki elektrikli otomobil kullanıcıları eski araçlarına kıyasla ne gibi avantajlara sahip oluyor ya da en sık hangi sorunlarla karşılaşıyorlar? İstanbul gibi büyükşehirlerde normal şarj ünitelerindeki yetersizliğin ilk sırada olduğunu söyleyen sürücüler, araçlarının performansından ise oldukça memnun ve "Elektrikle tasarruf mümkün" diyor.
19.02.2022 Ekonomi
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! PCR testine alternatif geliyor, 4 dakikada...
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! PCR testine alternatif geliyor, 4 dakikada... Koronavirüs salgınıyla ilgili flaş gelişme! Bilim insanları resmen duyurdu, artık çok daha hızlı olacak. Çinli araştırmacılar, çok hızlı sonuç veren bir Kovid-19 test yöntemi bulduklarını açıkladı. Söz konusu testin bir PCR testi kadar güvenilir olduğunu belirten bilim insanları, sonucun dört dakikadan daha kısa bir sürede alındığını duyurdular.
9.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Ali Koç yeni teknik direktör bulmadan o kendisine yeni takım buldu
Ali Koç yeni teknik direktör bulmadan o kendisine yeni takım buldu Fenerbahçe ile yollarını ayıran Vitor Pereira Brezilya devi Flamengo'ya imza atmak üzere...
22.12.2021 Fenerbahçe
Trabzonspor Jean Evrard Kouassi ile anlaşmaya vardı
Trabzonspor Jean Evrard Kouassi ile anlaşmaya vardı Trabzonspor, 13 maçta 5 gol atan Jean Evrard Kouassi ile anlaştı.
5.12.2021 Trabzonspor
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira'yı tekrar takımın başına getirdi. 2 yıllık anlaşma imzalandı. Sezon başına 1,5 milyon euro garanti ücret alacak Pereira, bonus maddelerindeki başarı kriterleri yerine gelirse alacağı ücret 3.5 milyon eurolara kadar çıkabilecek. Peki, Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri…
3.07.2021 Gündem
Fenerbahçe'den teknik direktör sürprizi! Vitor Pereira imzaladı...
Fenerbahçe'den teknik direktör sürprizi! Vitor Pereira imzaladı... Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevine daha önce de çalıştıkları Portekizli Vitor Pereira'nın getirildiğini açıkladı.
2.07.2021 Futbol
Marko Arnautovic bombası! Ağabeyi ile...
Marko Arnautovic bombası! Ağabeyi ile... Fenerbahçe Avusturyalı yıldız golcü Marko Arnautovic için ağabeyi ile görüşmelere başladı.
29.05.2021 Fenerbahçe
ATP halka arz için SPK'ya başvurdu!
ATP halka arz için SPK'ya başvurdu! Teknoloji şirketlerinden ATP halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu. SPK’ya sunulan taslak izahname ile birlikte ATP halka arzda konsorsiyum liderleri de belli oldu. Peki, ATP halka arz ne zaman? ATP halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman belli olur? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte ATP halka arz ile ilgili merak edilenler...
1.05.2021 Ekonomi
Elektrikli MG Türkiye’de 394 bin TL’den satışa çıkıyor!
Elektrikli MG Türkiye’de 394 bin TL’den satışa çıkıyor! MG’nin elektrikli kompakt SUV modeli ZS EV, markanın Avrupa pazarında büyüme planları kapsamında ülkemizde de satışa sunuldu.
14.04.2021 Otomobil
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve...
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve... Araba alacaklara güzel haber! Geri alım garantisi sunuluyor. Ön sipariş alımı bugün başladı. Türkiye'de ilk kez oluyor. Araba almayı planlayan vatandaşların tercihleri gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Birçok kişi imkanın olması durumunda elektrikli otomobilleri tercih edeceğini söylüyor. Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz otomobil üreticisi MG, Türkiye'de ilk modelini satışa sundu. Türkiye yollarına ilk çıkan otomobili yüzde yüz elektrikle çalışan bir SUV olan markanın, 12 Nisan'dan itibaren 'ZS EV' isimli modeli ön siparişe açtığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, lansmana özel 394 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile Türkiye'ye gelen ZS EV'de, 'MG Değer Koruma Programı' isimli bir geri alım garantisi sunuluyor. Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, "Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. Bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize geri almayı garanti edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Otomobil
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da!
Beşiktaş ile görüşen Hulk Trabzonspor'da! Beşiktaş ile flört halinde olan Hulk Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.
25.01.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Hulk bombasını patlatmaya çok yakın
Beşiktaş Hulk bombasını patlatmaya çok yakın Mario Manzdukic'i Milan'a kaptıran Beşiktaş, Hulk bombasını patlatmak üzere.
20.01.2021 Beşiktaş
Alex Teixeira 80 milyon euro'ya...
Alex Teixeira 80 milyon euro'ya... Jiangsu Suning ile sözleşmesi sona erecek olan Alex Teixeira için 80 milyon euro'yu gözden çıkardılar.
25.12.2020 Futbol
İzin verildi! 2. aşama denemelerine başlayacak
İzin verildi! 2. aşama denemelerine başlayacak Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu BioNTech'in Kovid-19'a karşı geliştirmekte olduğu potansiyel aşı için Çin’de 2. aşama klinik denemelerine izin verildi.
16.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Süper Lig devine geliyor
Süper Lig devine geliyor Brezilyalı yıldız golcü Hulk'un devre arasında Galatasaray'a geleceği iddia edildi.
4.11.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Shanghai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shanghai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.