Son dakika... Teröristler hapisten kaçtı!
Son dakika... Teröristler hapisten kaçtı! Suriye'de ABD destekli, PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) 'nin gözetiminde olan bir grup IŞİD'li mahkum hapisten kaçtı.
24.02.2018 Dünya
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle...
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle... Menbiç'i ziyaret eden IŞİD'le mücadele koalisyonunun en üst düzey ABD'li komutan Korgeneral Paul E. Funk, ABD birliklerinin Menbiç'te kalacağını ve terör örgütü YPG'ye desteklerinin süreceğini söyledi. ABD'nin buradaki askeri varlığının gerginliği azaltma amaçlı olduğunu söyeleyen Funk teröristler için, "Kimse yapamazken onlar Rakka'yı geri aldı. Bence bu onlara masada bir sandalye kazandırdı" dedi.
8.02.2018 Dünya
ABD'den açıklama var! Operasyon çok yakında...
ABD'den açıklama var! Operasyon çok yakında... ABD’nin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Suriye'de DEAŞ'a karşı Rakka operasyonunun kısa süre içinde başlayacağını belirterek, (terör örgütü PYD/PKK'nın paravan örgütü) SDG ile çalışacaklarını yineledi.
30.05.2017 Dünya
ABD’den flaş Tabka açıklaması!
ABD’den flaş Tabka açıklaması! PYD'nin öncülük ettiği SDG'ye bağlı unsurların Tabka’ya girdiği iddiası üzerine Pentagon sözcüsü "Şehre girmeleri sürpriz olmaz ancak şehir halen DEAŞ'ın elinde" dedi.
24.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri