Seydou Doumbia

Seydou Doumbia

Son dakika Seydou Doumbia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seydou Doumbia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seydou Doumbia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seydou Doumbia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seydou doumbia gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 seydou doumbia haberi bulunmuştur. Tüm seydou doumbia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlerbirliği Seydou Doumbia'yla anlaştı!
Gençlerbirliği Seydou Doumbia'yla anlaştı! Süper Lig’e geri dönen Gençlerbirliği forvete dünyaca ünlü bir yıldız kazandırıyor. Kırmızı-Siyahlılar, Girona ile sözleşmesini fesheden Seydou Doumbia’yla büyük ölçüde anlaştı. 31 yaşındaki golcü yarın imzaya geliyor.
15.08.2019 Süper Lig
Atletico Madrid Kral Kupası'nda elendi
Atletico Madrid Kral Kupası'nda elendi İspanya Kral Kupası'nda ilk sürprizi son 16 turunda Atletico Madrid'i eleyen Girona takımı yaptı.
16.01.2019 İspanya
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, stoper mevkisi için bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti. Aybaba, Doumbia için son teklifin verildiğini dile getirirken, Aziz Behich'e teklif olduğunu söyleyerek, "Eğer kulübün asla vazgeçemeyeceği bir teklif ile karşımıza gelirlerse yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.
23.08.2018 Futbol
Bursaspor'a Seydou Doumbia'dan ret!
Bursaspor'a Seydou Doumbia'dan ret! Günlerdir Bursaspor'un gündeminde yer alan Sporting Lizbon'un golcü oyuncusu Seydou Doumbia hakkında Portekiz basını ilginç iddialarda bulundu.
23.08.2018 Futbol
Aybaba'dan Doumbia açıklaması
Aybaba'dan Doumbia açıklaması Spor Toto Süper Lig'in 2'nci hafta mücadelesinde Bursaspor, Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.
18.08.2018 Futbol
Doumbia Süper Lig'e geliyor
Doumbia Süper Lig'e geliyor Bursaspor, Seydou Doumbia'yı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.
17.08.2018 Futbol
Bursaspor'da Ryota Morioka sesleri!
Bursaspor'da Ryota Morioka sesleri! Bursaspor, hücuma takviye çalışmalarında somut adımlar atmaya başladı.
17.08.2018 Futbol
Bursaspor, Saivet ve Doumbia için gün sayıyor
Bursaspor, Saivet ve Doumbia için gün sayıyor Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’un, bir süredir gündemde yer alan Saivet ve Doumbia’da son aşamaya geldiği öğrenildi.
13.08.2018 Futbol
Doumbia 300 bin euro için Göztepeli olmadı!
Doumbia 300 bin euro için Göztepeli olmadı! Kulübü Sporting Lizbon'la yol ayrımına gelen Doumbia'ya yıllık 1.5 milyon euro teklif ettiği öğrenilen Göztepe'de oyuncunun 1.8 milyon euro istemesi nedeniyle transferde geri adım attığı ifade edildi.
9.08.2018 Göztepe
Sarı-kırmızılılar Doumbia için görüşmelere başladı!
Sarı-kırmızılılar Doumbia için görüşmelere başladı! Göztepe, Bursaspor’un da gündemine gelen Seydou Doumbia’nın peşinde... 30 yaşındaki Fildişili yıldız Doumbia'nın menajeriyle ilk temas kuruldu, görüşmeler olumlu ilerliyor.
8.08.2018 Göztepe
Bursaspor'da Samuel Eto'o sesleri!
Bursaspor'da Samuel Eto'o sesleri! Pappis Cisse ve Seydou Doumbia transferlerinde sonuca ulaşamayan Bursaspor, rotasını Samuel Eto’o’ya çevirdi. Konyaspor ile yollarını ayıran Kamerunlu golcüyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenildi.
5.08.2018 Futbol
Samuel Eto'o bombası! Süper Lig ekibine...
Samuel Eto'o bombası! Süper Lig ekibine... Atiker Konyaspor'da son hazırlık maçı kadrosunda yer almadığı için kamptan ayrılan Samuel Eto'o'ya Süper Lig'den talip çıktı.
2.08.2018 Futbol
Ali Ay: "Harun için teklif almadık"
Ali Ay: "Harun için teklif almadık" Bursaspor Başkanı Ali Ay, adı Beşiktaş ile anılan Harun Tekin için teklif gelmediğini belirterek, "Sözlü olarak menajerler aracılığıyla sorguluyorlar. Yarın kulüpler birliği var. Artık bilmiyorum ne olur" dedi.
30.07.2018 Futbol
Fenerbahçe’ye Bas Dost müjdesi!
Fenerbahçe’ye Bas Dost müjdesi! Portekiz takımlarından Sporting Lizbon, yeni sezon hazırlıkları için pazartesi günü İsviçre'de başlayacağı kampın kadrosunu açıkladı. Fenerbahçe'nin istediği forvet Bas Dost 29 kişilik kadroda yer almadı.
9.07.2018 Futbol
G.Saray'da Doumbia harekatı!
G.Saray'da Doumbia harekatı! Galatasaray Transfer çalışmalarına devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.
15.06.2018 Galatasaray
Lizbon, Astana'yı rahat geçti
Lizbon, Astana'yı rahat geçti UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk ayağında Sporting Lizbon, deplasmanda Astana'yı 3-1 yendi.
15.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
Vagner Love olmazsa alternatif hazır
Vagner Love olmazsa alternatif hazır Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'da forma giyen Seydou Doumbia'yla da ilgilendiği öne sürüldü.
24.01.2018 Beşiktaş
Messi sahneyi kimseye bırakmadı!
Messi sahneyi kimseye bırakmadı! Şampiyonlar Ligi D grubu maçında Katalan temsilcisi Barcelona, Nou Camp'ta İtalya'nın köklü kulübü Juventus'u Messi'nin yıldızlaştığı maçta 3-0 mağlup etti.
12.09.2017 Şampiyonlar Ligi
Doumbia, Sporting Lizbon'da
Doumbia, Sporting Lizbon'da Portekiz Premier Lig ekiplerinden Sporting Lizbon, adı Fenerbahçe ile anılan Seydou Doumbia'yı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
30.06.2017 Fenerbahçe
Seydou Doumbia Sporting'in teklifini reddetti!
Seydou Doumbia Sporting'in teklifini reddetti! Fenerbahçe'nin forvet bölgesinde transfer gözdesi haline gelen Seydou Doumbia'nın Sporting'in teklifini reddettiği ifade edildi. İşte Doumbia-Fenerbahçe transferinin detayları...
28.06.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hedef çifte müjde!
Fenerbahçe'de hedef çifte müjde! Fenerbahçe, Everton’ın yıldızı Kevin Mirallas ve Roma’nın golcüsü Seydou Doumbia’ya imza attırmaya kararlı. Sarı-Lacivertliler, Topuk Yaylası kampı bitmeden iki yıldızı da İstanbul’a getirmek için yoğun mesai harcıyor.
27.06.2017 Fenerbahçe
Doumbia için bütçe 3 milyon
Doumbia için bütçe 3 milyon Takımın başına Aykut Kocaman'ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de hedef Seydou Doumbia...
26.06.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Doumbia seferi
Fenerbahçe'nin Doumbia seferi Sarı-lacivertli yöneticiler, Basel forması altında 25 lig maçında 20 gol atan Fildişi Sahilli oyuncu için bayram sonrası İtalya seferine çıkarak Roma kulübü ile pazarlık masasına oturacak.
26.06.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hedef yeniden Doumbia
Fenerbahçe'de hedef yeniden Doumbia Bacca tercihini Marsilya’dan yana kullandı; Fenerbahçe rotayı Seydou Doumbia’ya çevirdi. Hedef, Fildişi Sahilli golcünün transferini, 1 Temmuz’da başlayacak Topuk Yaylası kampına kadar bitirmek.
23.06.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Seydou Doumbia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seydou doumbia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.