İlköğretime giden çocuğu olanlar ne kadar para yardımı alabilir?
İlköğretime giden çocuğu olanlar ne kadar para yardımı alabilir? Şartlı Eğitim Yardımı (ŞEY), maddi imkansızlık içinde olan ailelere, çocuklarını okula göndermeleri koşuluyla para yardımı yapılmasıdır. Bu yardımlar kapsamında kız ve erkek çocuklara ayrı oranlarda ödeme yapılmaktadır. Peki ŞEY için başvurular nereye yapılmaktadır, okula giden çocuklara ne kadar para yardımı sağlanmaktadır?
29.05.2019 Uzmana Sor
Okula giden çocuğu olanlara aylık para yardımı!
Okula giden çocuğu olanlara aylık para yardımı! İhtiyaç sahibi ailelere, okula giden çocukları olması durumunda çocuğun hangi düzeyde eğitim aldığına bağlı olarak her ay düzenli olarak maddi destek veriliyor. Bu ödemeler her çocuk için ayrı olarak gerçekleştiriliyor. İşte para yardımının tutarı ile ilgili detaylar…
24.04.2019 Uzmana Sor
Liseye giden çocuğu olanlar ayda ne kadar para yardımı alabiliyor?
Liseye giden çocuğu olanlar ayda ne kadar para yardımı alabiliyor? Devlet tarafından Şartlı Eğitim Yardımı adı altında, ihtiyaç sahibi ailelerin okula devam eden çocukları için çocuk başına belirli miktarda ödeme yapılmaktadır. Para yardımları kız ve erkek çocuklar için ilköğretim ve ortaöğretime devam etmelerine göre ayrı ayrı hesaplanır. Peki kimlere aylık ne tutarda para yardımı yapılmaktadır?
7.02.2019 Uzmana Sor
Her Şey Güzel Olacak Film Fragmanı
Her Şey Güzel Olacak Film Fragmanı 'Her Şey Güzel Olacak' filmi 04 Eylül'de vizyonda...
24.08.2015 Sinema-Dizi